بچه ها من مجردی به صورت حرفه ای ورزش میکردم روزی دوساعت پیاده روی تند داشتم بدنسازی کار میکردم ، تغذیمم خیلی رعایت میکردم و همیشه فیت بودم ، تا اینکه ازدواج کردم شوهرم ی آدم به شدت شکمو و به تغذیش خیلی میرسه البته بگم چیز های ناسالم میخوره مثلا هر روز نوشابه میخره ، منم خوردم به دست این ، شوهرمم مدام تشویقم میکرد بخور بابا دنیا دو روزه ، باردار هم شدم و وزنم به شدت بالا رفت الان ۴ ماهه زایمان کردم ، وزنم ۱۰۵ کیلوعه دیگه داره حالم از خودم بهم میخوره ، میخوام باز شروع کنم دوباره برگردم به وزن فیلم ، اینم بگم شهر غریبم هیچ کس نیست بچمو نگه داره ، باشگاه و پیاده روی هیچی نمیتونم برم ، شوهرمم که مدام میگه ول کن بابا لاغر نکن همه خوراکی های پر کالری میخره ، به نظرتون چکار کنم ؟؟ رژیم بگیرم نهایت بتونم تو خونه برقصم میتونم لاغر کنم ؟؟؟؟ آخه وزنم خیلی بالاس😭😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خیلی خیلی بعید میدونم تو با این شوهر و این وضعیت بتونی وزن کم کنی چون اصلا بهت انگیزه نمیده و براشم مهم نیست ۴۰ کیلو اضافه وزنت خب توام تنها و تو شهر غریب فقط خونه ای به نظرم امتحان کن اگه نتونستی اسلیو کن منم ۱۰۰ کیلو بودم هی رژیم گزفتم ول کردم آخر دیگه افسردگی شدید گرفته بودم رفتم عمل کردم هیچ لباسی تو بازار اندازه ام نبود و این موضوع برای منی که روزی خوش اندام ترین دختر فامیل بودم بشدت ناراحت کننده بود
ببین من با کالری شماری ۴۲کیلو کم کردم . شما هم میتونی. فقط اراده کن . روغن و شکر رو حذف کن . نان سفید رو حذف کن . عالی میشی شک نکن . منم دو تا بچه کوچیک دارم و اصلا ورزش نکردم
عزیزم ۱۵۰ خیلی زیاده و طول میکشه با ورزش و اینا لاغر کنی. اسلیوی چیزی کن
اسی بابام جراحه ببین یعنی ۵۰۰ کیلو هم بودی اسلیو نکنیااااا
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
سلام چرا نشه کار که نشد نداره ولی چون بچه شیر میدی در مرحله اول قند مصنوعی و تنقلات رو حذف کن و تحرکت رو ببر بالا حالا رقص یا پیاده روی داخل خانه یا یوگا هر کدوم که تونستی میتونی سالاد کاهو هم درست کنی قبل نهار اول سالاد بدون سس بخوری بعد پشت سرش نهارت رو بخوری وقتی بچه ات به غذا خوردن افتاد غذا خوردن خودت رو هم کم کن