2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست
مشاور خیلی هزینش زیاده ، قرص هم میخورم بی فایدس

میخوای چیکارکنی ؟ چرا جدانمیشی؟ تا تو ب افسردگیت ادامه بدی  اونم با ادم دیگه ای راحت تر زندگی کنه ؟ میخوای بچه بیاری؟ اونم دیوونه و افسرده شه  ومنزوی ؟   تند بات حرف میزنم چون مامان منم پارانوییده  و از اشمزی و کارخونه متنفر   ماروهم روانی کرده بابامم ولش کرد رفت الان تنهایی و تو عالم توهم زندگی میکنه

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور خیلی هزینش زیاده ، قرص هم میخورم بی فایدس

قرص نخور من آشنا داریم قرص میخورد الان عوارض وحشتناکش مشخص شده 

دکتر گفته حتما باید تیمارستان بستری شه 

ذهنتون تقویت کن 

افکار منفی پوچ حذف کن 

یه روز رفتم باشگاه خسته شدم دیگه نرفتمقرصم که میخورم

خب شاید کم خونی داری ک اینجوری ازمایش یده

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خب ببین مردا بیرون هزار فشار روشونه

دوست دارن میان خونه ارامش داشته باشن 

حالا اگر این حال شما به ندرت و خیلی کم باشه حق باشماست امااگر زیاد تکرار شه اول خودت بعد بچت و بعد همسرت اسیب میبینه که شاید قابل جبران نباشه

میدونم شماهم حالت خوب نیست  خودت باید به خودت کمک کنی 

کتاب نجات از هزار تو بخون

پادکست روانشناسی،گوش بده

ببین نزار از زندگی دلسرد بشه دیگه نمیتونی جمعش،کنی 

خب ببین مردا بیرون هزار فشار روشونهدوست دارن میان خونه ارامش داشته باشن حالا اگر این حال شما به ندرت ...

باور میکنی منی که عاشق کتاب بودم الان اصلا نمیتونم تمرکز کنم که کتاب بخونم وای باید شروع کنم

قرص نخور من آشنا داریم قرص میخورد الان عوارض وحشتناکش مشخص شده دکتر گفته حتما باید تیمارستان بستری ش ...

دیگه نه ساله دارم میخورم

آخه اگه نخورم حالم بد میشه ،تهوع شدید میگیرم از اضطراب بالا 

ولی حرف شما درسته کلا قرص چیز خوبی نیست

میخوای چیکارکنی ؟ چرا جدانمیشی؟ تا تو ب افسردگیت ادامه بدی اونم با ادم دیگه ای راحت تر زندگی کنه ؟ ...

من بچه دارم عزیزم

عاشقشم تمام‌سعیم رو میکنم که اون مثل من نباشه ، تو دنیا تنها چیزی که دارم و صدمو میذارم براش همین بچمه

منم بهش حق میدم ، چیکار کنم فقط یه گوشه نشستم گوشی دستمه لعنت به هرچی گوشی ،

خوب تغییرکن اون چه گناهی کرده باشماازدواج کرده ؟؟ بروباشگاه اون اینستاپاک کن چهارتاگل وگیاه بگیرباهاشون سرگرم شو2تااهنگ بذاربخند برقص  عضوکتابخونه شو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید