2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد😞

445 بازدید | 48 پست

دیروز اومد من داشتم گریه میکردم حالم خوب نبود دلم گرفته بود بخاطر یک سری مسائل و اینکه همیشه تنهام و تو خونم ،خودمم سالهاست افسردگی و اضطراب دارم و قرص میخورم خلاصه بوسم کرد گفت دوس دارم بخندی نمیتونم اینجوری ببینمت

شب اومد مرغ و ماهی خریده بود گفت ببین چه شوهری داری مرغ و ماهی رو شستم برات بسته بندی کردم  گفتم ممنون  بعد گفت حداقل یکم بخند برام. یکبار نشد من بیام خونه برام بخندی 

گفتم یعنی انقد بی انصافی یعنی یکبار نشده برات بخندم، حالا درسته امروز اینجوریم  ولی دیگه بی انصاف نباش ، گفت صبح گریه شب اخم ، گفتم باشه من اگه انقد بدم باهام زندگی نکنه دیگه بعد رفتم تو یه اتاق دیگه کپه مرگمو گذاشتم😞

خب مگه دست خودمه اعصابم خرده خسته شدم ازین زندگی تکراری، همسرم زود عصبی میشم ، خودم از خودم راضی نیستم، همش کار خونه ، یه غذا درست میکنم خسته میشم ، همش گوشی دستمه تو اینستا هستم ..‌‌. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینستارو پاگ کن بشین به زندگیت برس

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

به شوهرت حق میدم شمام پیگیردرمانت باش یکمم سبک زندگیتو عوض کن 

صبح تا شب ادم سرکارهزار مدل برخورد و مشکل داره چه زن چه مرد شاعل بعدشب بیاد گریه زاری تحویل بگیره؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب مشخصه افسردگی و اضطراب داری دیگهباید با روانپزشک مشورت کنیدقبل از ازدواج اینجوری بودین یا بعد؟

قرص میخورم ، از مجردی اینجوری بودم کوچکترین موضوعی منو افسرده می‌کنه ، اضطرابم که اگه قرص نخورم اصلا قابل کنترل نیست

به شوهرت حق میدم شمام پیگیردرمانت باش یکمم سبک زندگیتو عوض کن صبح تا شب ادم سرکارهزار مدل برخورد و م ...

منم بهش حق میدم ، چیکار کنم فقط یه گوشه نشستم گوشی دستمه لعنت به هرچی گوشی ، 

مقصر شمایی 

چند سالته؟ 

همه چیز ذهن آدم هاست شما خودت این باو رو دادی که خسته ای افسرده ای 

بعدشم اگه آنقدر تنوع طلب بودی چرا ازدواج کردی؟ 

زندگی همینه وقتی بله رو دادی فکر اینجاهاشم باید میکردی ‌

شما تحت تاثیر اینستا قرار گرفتی متاسفانه عزیزم 

گول بلاگر زندگی هاشونو نخور ضربه بدی میخوری 

پاشو به خودت بیا 

با این اخلاق همسرت زده میکنی خسته 

میره سراغ کسی که براش وقت بزاره

قرص میخورم ، از مجردی اینجوری بودم کوچکترین موضوعی منو افسرده می‌کنه ، اضطرابم که اگه قرص نخورم اصلا ...

خب عزیزم اگر شرایطشو نداشتید کلا نباید ازدواج میکردید چون الان همسرتونم درگیره شاید دلش همسر پر انرژی تر‌و شاد تری میخواسته نمیدونم ولی این وضع اصلا جالب نیست

دوست عزیزم طلبکارم هستی ؟ همش گوشی دستمه اینستام   غذاپختن خستم میکنه .. 

برو رولنپزشک دارو مصرف کن درکنارش تراپی  برو  باشگاهم برو  پیاده روی برو  خوابتو تنظیم کن غذاهای چرب و چیلی و قند و ب حداقل برسون  کتاب های انگیزشی بخون اهنگ های شاد و انگیزشی گوش کن   چندساعت در روز و تنهایی واسه خودت قهوه یا هات جاکبت یا هرچی علاقه داری درست کن شمع روشن کن  پادکست یا کتاب صوتی گوش کن   

کلیپای اشپزی ببین   داروهاتم سر موقع و مرتب مصرف کن 

یه تایمی نازت خریدن داره بعدش رها میشی  انقد هستن ک حسرت زندگیتو داشته باشن ک با چهارتا خنده و عشوه  بزننت کنار   دنیای خیلی بی رحمه  ب وقتش اگه خودت و جمع نکنی طلاقتم میده  فعلا تومرحله ی تذکرید 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔