2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست
مقصر شمایی چند سالته؟ همه چیز ذهن آدم هاست شما خودت این باو رو دادی که خسته ای افسرده ای بعدشم اگه آ ...

تحت تاثیر اینستا که نیستم ، بلاگرا کین ، از زندگیم راضیم ، در واقع از خودم راضی نیستم

چجوری بگم به گوشی وابستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته

از اینکه ایشون باهاتون همراهی می‌کنه از این فرصت استفاده کن ..ی مشاوره انتخاب کن ..از کارهای کوچولو برای بهتر شدن حالت استفاده کن ..الان که همراه داری از شرایط استفاده کن برای بهتر شدن حال روحیت ..باور کن تنها غرق شدن در این شرایط روحی واقعا ترسناکه ..موفق باشی گل 🌹 

از اینکه ایشون باهاتون همراهی می‌کنه از این فرصت استفاده کن ..ی مشاوره انتخاب کن ..از کارهای کوچولو ...

بله حق با شماست بیماری روحی فقط خود آدم می‌تونه نجات بده خودشه مرسی اینکه وقت گذاشتین برام نوشتین

حق باش ماست من بهونه میارم

هرجور فکرشو کنی زندگیت همونجور میچرخه من جایی زندگی میکنم ک هیچ کس رو ندارم شوهرمم همش سرکار حتی جمعه ها ولی زندگی جریان داره نمیتونم خودمو ک بکشم یا فکرای بیخود کنم اگه ماشین دارید با بچت برو بیرون پارک پیاده روی

من میدونم چی میگی

دوسداری اینجوری نباشی ولی دست خودت نیست، با همسرت تندی ولی پشیمونم میشی ازینکه باهاش بدی 

الان که بچه داری دیگه براخودتم ارزش قاعل نیستی برای اون بچه باش، از خوراکت بزن ولی برو مشاور 

مشاور تنهام فایده نداره برو بیرون برو باشگاه اولش سخت و مسخرست بزور برو بعد میبینی چقد زندگی برات قشنگتر میشه، بگرد ببین چه ورزشیو بیشتر دوسداری همونو برو

برو استخر اب ارامش میاره 

لطفا خودتو درمان کن افسردگی وحشتناکه دلم میسوزه برای بچت چون داشتیم تو فامیل که مادر افسرده بوده و بچش از پنج سالگی همینجوری شده، واقعا ادم میبینتش دلش خون میشه گناه داره اون بچه که طعم زندگی نچشه

الان گوش نمیدی میزنی به در تنبلی ولی ده سال دیگه حال خودت بهتر شده و میبینی بچت جلو چشمت داره پر پر میشه هیچ شباهتی به همسناش نداره 

لطفا برای زندگیت تلاش کن

هرجور فکرشو کنی زندگیت همونجور میچرخه من جایی زندگی میکنم ک هیچ کس رو ندارم شوهرمم همش سرکار حتی جمع ...

منم شوهرم جمعه ها سر کاره ، در واقع خیلی تنهام ، رانندگی یاد گرفتم ماشینو برداشتم خیلیم خوب بود رانندگیم متاسفانه یه تصادف بد کردم ازونجابی که اضطراب بالایی دارم کلا گذاشتمش کنار

ولی خب باید جایگزین پیدا کنم

کلا هم درونگرام زیاد ارتباط نمی‌گیرم 

بله حق با شماست بیماری روحی فقط خود آدم می‌تونه نجات بده خودشه مرسی اینکه وقت گذاشتین برام نوشتین

خواهش میکنم کتاب از حال بد به حال خوب رو هم بخون ..از خدا می‌خوام هر چه زودتر حالت خوب بشه 🙏 🌹 

منم شوهرم جمعه ها سر کاره ، در واقع خیلی تنهام ، رانندگی یاد گرفتم ماشینو برداشتم خیلیم خوب بود رانن ...

منم باهیچ همسایه ای ارتباط ندارم 

تصادف کردی قرار نیست ک کلا کنارش بزاری بنظرم وقتتو پر کن

من میدونم چی میگیدوسداری اینجوری نباشی ولی دست خودت نیست، با همسرت تندی ولی پشیمونم میشی ازینکه باها ...

مرسی عزیزم چشم همه سعیمو میکنم ،خیلی تلاش میکنم در مورد بچم خیلی دوست دارم اونو همیشه شاد باشع

خواهش میکنم کتاب از حال بد به حال خوب رو هم بخون ..از خدا می‌خوام هر چه زودتر حالت خوب بشه 🙏 🌹

چشم یک دوست همینجا نوشت نجات از هزارتو رو بخر

کتابی که شما فرمودین هم اضافه میکنم الان 

همین شروع خوبیه😘