2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 122 پست
خواهر دوست من هم با ۴۲ سال سن با سه تا بچه، (دختر بزرگش ۲۰ سالشه) با یه پسر سی ساله در ارتباطهخیلی ه ...

اتفاقا چون این اتفاق از طرف کیس احساسیم برام افتاده درک میکنم استارتر و شما چی میگی 

کنه به هیچ عنوان به اون طرف مقابل برنمی‌گردم ولی دارم به چشم آب شدن مادرشم میبینم چون برای پسرش خیلی زحمت کشیده بود الان داره خون دل میخوره یوقت همسن خودش عروسش نشه و چون شناخت کافی از این آقا داشتم دارم میگم بعضی از این خانما واقعاً مارموزن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
خانومای عزیزیک آدم نرمال که سر سفره پدر مادرش بزرگ شده وحلال زادس که از اول بلد نیست تو جامعه چیکار ...

کاملا فرهیخته توضیح دادی 

خودمونیش میشه زنان لنگه باز 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم دوستت خانواده ی بی خودیه هم خودت که در مورد هم جنست اینجوری میگی . اون هر چی باشه یک زنه و نرفته دنبال مرد زن دار اون م جرده هم میخواسته عشقو حالشو نگه داره برای بعد ازدواج نه که لذت دنیارو ببره بعدم بیوفته دنبال یک دختر افتاب مهتاب ندیده . یکم انسان باش یادتم نره وقتی ب ناحق کسیو قضاوت میکنی خودتم دچار شرایطش میشی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
پسر هم تقصیر داشتهچن روز پیش یه بیوه به شوهر من هم پیشنهاد صیغه داده اینو چی میگینمیدونم بعضیاشون سی ...

این چه حرفیه اصلا این حرفتون رو قبول ندارم ،هرکی که بیوه شدخرابه نیست،خرابه بودن یه زن ربطی به بیوه بودن ندار،خیلی از خانوما هستن که همسرشان رو از جوانی از دست دادن پای بچه هاشون وایسادن وبزرگشون کردن و انسانهای درست وبا تربیتی تحویل اجتماع دادن،اون بیوه هوایی دنبال کثافت کارینا که از همون جوانی دنبال عشق وحال رفتن وازدواجم درستی نداشتن بعدم که جدا شدن میرن یکی دیگه رو تور کنن،درضمن مردی که  چشم ودلش سیر باشه وباحیا و متعهدوبااصالت  وباخانواده باشه هیچ وقت زودی وا نامیده ،مجرد وغیره مجردم نداره

از وقتی اینو دیدم دیگ گفتم لیاقت پسرا همینه

ن کسیکه عاشقانه میخانش با بی پولی و بی کاریش میسازن اخرم خیانت میکنن

حقشونه بیفتن دست همچین ادمایی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خراب خانم با خیار سبز و هویج و بادمجون کارتو راه بنداز طمع نداشته باش زندگی پسرا مجرد و مردا متاهل خ ...

اون خانوم شماره شوهر تو رو از کجا پیدا کرده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مگه همه بیوه ها بدن ؟ خواهر زن عموی من بیوه هست با یه. پسر مجرد ازدواج کرده به خدا عین ماه میمونه پس ...

همه مثل هم نیستن بیوه خوب داریم بیوه خرابم داربن

متاهل خوب داریم متاهل خرابم دارین

متاهل داریم با چن تا مرد میریزه روهم با وجود شوهر

تاپبک بخون گفتم با احترام بعضیاشون

با احترام با نظرتون مخالفم

زن مطلقه و بیوه که گناه نکردن

اونا هم حق زندگی دارن

شاید شوهرش بد بوده طلاق گرفته

بیوه شدن هم که عمر دست خداست زن نمیخواسته بیوه بشه

خیلی مطلقه و بیوه دیدم قابل احترام بودن و هستن و خواهند بود

البته بعضی ها زاتشون خرابه شکی درش نیست او مسئله اش، جداس

و صد البته که ازدواج زن سن بالا با مرد سن پایین رو نمیپسندم

خانه شماره 12 میدان گریمولد
شما خودت مادر شو اینکارارو بکن بعداً راجب بقیه مادرا نظر بده طرف اینهمه زحمت نکشیده بچششو بزرگ کنه ت ...

عزیزم اولا راحت به مردم برچسب نچسبون اگه اون خرابه که پسر خودش خراب دوعالمه که رفته با همچین زنی پس حقشه به جای راه انداختن اندام تناسلیش مغزشو کار می انداخت اگرم اون خانوم به قول شما جن+ده بود به کارش ادامه می داد و نمی رفت تو زندگی یه نفر ما که تو رابطشون نبودیم جاده دو طرفه است 

هم دوستت خانواده ی بی خودیه هم خودت که در مورد هم جنست اینجوری میگی . اون هر چی باشه یک زنه و نرفته ...

دهنتو ببند و از تاپبک گمشو برو خودت حتما از اون دسته بیوه هایی😂

برای رابطه جنسی تمام و کمال خوبه ، برای ازدواج بده ؟؟؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
شما خودت مادر شو اینکارارو بکن بعداً راجب بقیه مادرا نظر بده طرف اینهمه زحمت نکشیده بچششو بزرگ کنه ت ...

در ضمن من مادر شم اول خشتک بچه خودمو می کشم سرش که نره گوه اضافی بخوره وقتی خورده قاشق و برداره تا ته بخوره بچه اون انسانه بقیه حیوان؟؟؟؟

دهنتو ببند و از تاپبک گمشو برو خودت حتما از اون دسته بیوه هایی😂

نه شکر خدا نیستم  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .