2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 122 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره میخواسته هر کاری دلش میخواد بکنه بعدش هم بره پی کارش.

هر کسی مسوول اعمال خودشه. پسره باید حواسشو جمع میکرده که اینجوری نشه. زنه رو برای کوتاه مدت میخواسته بعدش هم ولش کنه بره. 

دقیقا همون دیدی که خیلی از مردها به زنی که جدا شده دارن. چون باکره نیست ما هم راحت باشیم دیگه. بزنیم و دربریم 

خانومای عزیز

یک آدم نرمال که سر سفره پدر مادرش بزرگ شده وحلال زادس 

که از اول بلد نیست تو جامعه چیکار کنه،چیکار نکنه

یا آموزش میبینه یا سرش میاد تجربه میکنه

اینم طبیعیه که مثلا من (مثال میزنم)به عنوان یک زن تجربه م از یک پسر بیست ساله بیشتره

دور ازجون شوهر من فوت کنه برا من گول زدن یک پسر بیست ساله احتمالا بی کس ،کاری نداره!

اسی میگه اون زن نباید چتر شو سر یک سن کم تر از خودش باز کنه.

پسر سن کم مجرد چیزی نمیدونه

فریبش دادن

اگه هفت خط بود که نمیریخت توش اینجوری بچه بشه

زنه از نظر نقطه ضعف پسره که فشار جنسی هست اونم تو اون سن  که زیاده و عدم آگاهی پسره از مکر زنانه 

وارد شده وخواسته خودشو ببنده گردن پسره واحتمالا باهاش ازدواج کنه که بره به فامیلاش بگه با پسر مجرد ازدواج کرده.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
رفته تو پاچش از این وضع ناراحته

خودش خواسته دیگه تقصیر خودشه وقتی حرف هوسشو گوش کرده باید منتظر چنین روزی هم می بوده رفته با زن بیوه که عشق و حالش به راه باشه پسره بیشتر مقصره تا همچین مردایی از همچین زنایی سواستفاده نکنن این زنا گرگ نمیشن همچین کارایی کنن واسه انداختن خودشون به پسرا همیشه شعبون یه بارم رمضون باز متاسفم واسه اون زن که یه طفل معصوم و بدبخت می کنه واسه زندگی که از الان تهش معلومه

باکار خانم و پسر و...کاری ندارم ولی به هر حال یه جایی اون پدر و مادر هم اشتباه کردن که پسرشون ، اینکارو کرده مثلا کمبود محبت و.... به هر حال بعد اون مسأله رو فقط نباید سر خانم ها انداخت هر کسی صاحب مغز و عقل  خودش باشه هیچ چیزی نمیتونه اونو تغییر بده مگه اینکه طرف خودش ، شیشه خرده داشته باشه الان هم بعضی پسرا  شرمنده از بی عرضیگیشون ، دنبال زنی هستن که ایشون ، مرده رو ساپورت بکنه  و این  امکانات بالطبع تو یه خانم مطلقه به هر دلیلی زیاده. 

مگه همه بیوه ها بدن ؟ خواهر زن عموی من بیوه هست با یه. پسر مجرد ازدواج کرده به خدا عین ماه میمونه پسره از خداشم باشه که دختر خوبی مثل اون نسیبش شده 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خراب خانم با خیار سبز و هویج و بادمجون کارتو راه بنداز طمع نداشته باش زندگی پسرا مجرد و مردا متاهل خ ...

این چه طرز صحبت کردنه !

ادب لطفا 

انگار مردهای اطراف شما بی گناهن ک همشون شکار شدن!

تا پسره نخواد اون زن میتونه چیکار بکنه؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!