2777
2789
عنوان

خانمای بیوه لطفا با پسر مجرد ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 122 پست
اره ما هم باور کردیم یجور حرف میزنی انگار ما مغز نداریم مرده هم مقدس بوده

میخوای باور کن میخوای نکن

ولی بدون آمار زنایی که لنگاشون بازه و به همجنس خودشون رحم نمیکنن ولی خود شما داری از امثال اونا دفاع می‌کنی خیلی بالا رفته حالا طرف میخواد مادر باشه یا همسر براش فرقی ندارن

انقدر راحت پشت هرکسیو نگیر چه مرد چه زن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره چن وقت پیش یه زنه با دوتا بچه صیغه شوهر دوستم شده البته که مرد هم تقصیر کاره ولی تا زمانی زن ...

مرد که ذات نداره به همچین زن کثیفی پا میده،من خودم زنم و اینو میدونم جامعه مارو همچین زنایی خراب کردن،اما نمیدونن از همون جایی ک میزنن از همون جا میخورن،فقط خدا صبرش زیاده

خراب خانم با خیار سبز و هویج و بادمجون کارتو راه بنداز طمع نداشته باش زندگی پسرا مجرد و مردا متاهل خ ...

این چه طرز حرف زدنه.

اولاهیچ زنی به زور وارد زندگی هیچ مردی نمیشه. 

همه هم تو این دوره زمونه، همه چی رو میدونن.

حق زندگی دارن ولی با یکی مثل خودشون نه پسری که مادرش کلی آرزو براش داره

حالا چون این یه بار زندگیش به مشکل خورده آرزوهای مادره به باد رفته؟؟اصلا زندگی خودشه دوس داره گند بزنه توش من نمی دونم بعضی پدرو مادرا چرا کاسه داغتر از آش میشن شاید با یه دختر مجرد خوشحال نیست اونو دوست داره چرا این وسط به انتخاب پسره احترام نمیزاری چه خوب چه بد انتخابش کرده دیگه شاید یه دختر مجرد بیاد گند بزنه تو زندگیش

میگم پسره اصلأ اونو نمی‌خواسته دوست دختر داشته زنه از طریق کارش پیگیرش میشه ولش نمی‌کنه

خواهر دوست من هم با ۴۲ سال سن با سه تا بچه، (دختر بزرگش ۲۰ سالشه) با یه پسر سی ساله در ارتباطه

خیلی هم سفت و سخت وایساده بود پسره بیاد خواستگاریش، با هم صحبت میکردیم گفتم اون پسر باید بیاد دخترت رو بگیره نه خودت رو

برگشت گفت چهار سال باهم دوست بودیم و بهم قول ازدواج داده

الانم نمیگه نمیخوامت میگه مادرم نمیذاره بیام خواستگاری و مخالفه

دیدم زنیکه احمق هم حق داره

چند ساله پسره با وعده ازدواج رفته و اومده همه کاری کرده الان میگه مخالفن خانواده

اتفاقا این جور پسرها رو باید سرویس کرد

خدا نجار نیست ولی تخته تراشه

در و تخته رو جفت میکنه

شما خودتون دوست دارید با یه پسری که سالها با یه زن بوده و فقط شناسنامه ش سفیده ازدواج کنید؟؟؟

حالا چون این یه بار زندگیش به مشکل خورده آرزوهای مادره به باد رفته؟؟اصلا زندگی خودشه دوس داره گند بز ...

شما خودت مادر شو اینکارارو بکن بعداً راجب بقیه مادرا نظر بده 

طرف اینهمه زحمت نکشیده بچششو بزرگ کنه تربیت کنه که آخر سر بخاطر ی جن+ده حرف بشنوه

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻