2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 247844 بازدید | 7134 پست
سالی یبار عید بخریم هم نو نوار میشیم هم کم خریدیم!😁

سالی یبار بخریم لذت هم داره خدایی مثلا عید به عید مثل قدیما که فقط عید میخریدیم و چه لذتی داشت اون لباس و کفش و ... برامون

ولی دم عید نزاریم بخریم

چون دم عید هم پول دستمون شاید نباشه و یا گیرمون نیاد اون چیزی که مد نظرمونه

تجربه من اینه که تو طول سال هرچی بخرم برای عید سال بعده و امسال این روش عالی بود برام و تونستم عید چند دست لباس نوداشته باشم که تا اخرسال همین یکی های عید رو دارم و هرچی بخرم برای عید سال بعدم نگه  میدارم

زیادم خرید نمیکنم ۲تامانتوخریدم برای مهمونی فقط  بر عیدم و ۲تا شومیز مانتویی از اینایی که بیرونم میپوشم وبرپیاده روی هام 

۲تا شلوار ۳تاشال

و کفش یه دونه دارم اسپرت بد رنگ شده ولی پاره و...نشده نیاز دارم مجلسی طور بخرم ولی نشد بخرم و جایی فعلا نرفتم

قبلا هرچی تو  طول سال میخریدم میپوشیدم مثلا ۲ماهی یه مانتو و ....و کلی لباس جمع میشد و هیچی نداشتم تو ذهنم و همش چیزهای آشغالی میخریدم که فقط تنوع باشه تو لباسهام

و کفش های ارزون بدرد نخور 

الان شکر خدا شفا پیدا کردم 😂✌️

💞منیمالیست 💞

امروز سوغاتی گرفتیم:

یه ادکلن برای همسرم استفاده می کنه [یه ادکلن فقط داره]

یه برس مو برای دخترم قصد داشتم خودم براش بخرم[در حال حاضر یه دونه برای نوزادی اش استفاده می کنم]

یه کتاب رنگ آمیزی که الان مناسب سن اش نیست نگه می دارم بزرگ تر بشه

یه شامپو بدن برای خودم که خیلی اهل اش نیستم ولی خوب استفاده می کنم

وکمی خوراکی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیاین غیبت کنم از مستاجر که گفتم شلخته هست و اصلا نظمی نداره 

۳تا جاکفشی گفتم برای ۲نفرشون دارن

امروز نبودن و دیدم کلی کفش زیر راه پله ما ریختن و رفتن شهر خودشون 

و من اومدم که مثلا بیام اینا رو جمع کنم و یاد بدمشون که چیزی رو بر میدارین نندازین   سرجاش بزارین

اومد در جا کفشی هاشو باز کردم خدا شاهده ۳تا جا کفشی تو هر کدوم قفسه هاش ۲جفت جا داده بود حدود ۳۶جفت توشون بود وهنوز اینایی که جا نشده بود هم ۶جفتی میشدن😐🙃🥲

فضولیم گل کرد گفتم نگاه کنم کفش هاشونو همه نو هستن یا نه 

دیدم همه کهنه وپاره  بودن و این خانم همه رو نگه داشته که یه روزی شاید تعمیررببره بکنه 🫠

اونوقت منو همسرم نفری یه جفت کفش و یه جفت دمپایی داریم 

هنوز با مستاجر چشم تو چشم نشدم و تذکرم هنوز همسرم وقت نشده بده که هرچیزی نریزید تو حیاط و راه پله چون از اون دسته افرادین که شب بیدار و روز خواب و بریز و بپاش دارن  و اصلا ملاحظه کسیو نمیکنن متاسفانه 

💞منیمالیست 💞

الان عکس جاکفشی از اون ۳تایی هارو میفرستم 

خدایی تو هرطبقه دوجفت الی ۳تا رو به زور جا کرده بودن

دمپایی هایی که بدرنگ و سیاه و پاره شدن و ۶ساله ازدواج کردن و هرچی خریدن و کهنه شده رو نگه داشتن 

مام ۶ساله ازدواج کردیم اصلا کفش بلااستفاده و کهنه نداریم

خیلی تحملش سخته ۳تا جاکفشی زیر راه پله مشترک همش درهاش باز و همش اصافه کفش بیرون دم در و زیر راه پله جدا پرت بشه 

💞منیمالیست 💞

الان عکس جاکفشی از اون ۳تایی هارو میفرستم خدایی تو هرطبقه دوجفت الی ۳تا رو به زور جا کرده بودندمپایی ...

بعضی وقتا به فکرشون نمیرسه خروج بدن  و از روی عادت نگهداری می‌کنن به نظرم یکبار غیرمستقیم بهشون بگو من هر چی کهنه میشه یا استفاده نمیکنم سریع میدم خیریه 

شاید با این حرف یه تلنگر بهشون بخوره

خانواده منم اهل دور ریختن نبودن از وقتی کمک به زلزله زده ها و کمک جمع کردن مسجدمون شروع شد هر سال یه سری وسایل جمع میکنن میدن میره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خداروشکر خوبه .براتون پیام گذاشتم و حسابی دعاتون کردم . اگر لایق باشم ...چهارده روز

الهی 😍 😭برای منم دعا کن خدا نصیب منم بکنه من عاشق بچه ام

خدا حفظش کنه ❤️ خدا بهت قوت بده عزیزدل

آخه من لباسهایی دارم که هنوز مارک بهشون هست و هدیه در ماه چندتا گیرمون میاد که سلیقه ام ممکنه باشه . ...

اونجوری بله دیگه نیاز به خرید نیست و باید از ترفند خرید از چمدون استفاده کنی😁❤️

یه دستبند چرم پسر مدرسه ایم کوچیکش شد رفت خروجی

همسرم اصرار داشت برای کوچولوم نگه دارم که گفتم اصلا معلوم نیست اهل این چیزها باشه یا نه یا اصلا این مدلو پسند بکنه یا نه 

بزرگ شد و دوست داشت خودم با هزینه خودم براش میخرم 

😮‍💨

دوستتون دارم 💕