2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 247844 بازدید | 7134 پست

سرویس آرکوپالم ۱۲ نفره است یه خورشت خوری وچندتا کاسه ماست خوری اش شکسته

۶ تا از هر کدوم جدا کردم گذاشتم کابینت بالایی

۶ تا گذاشتم دم دست که از وقتی ازدواج کردم از همین سرویس ارکوپالم استفاده می کنم.دلیل کارم این:ظرفها بشورم هی نرم از کابینت ظرف بردارم وظرفها همشون تو استفاده روزمره لب پر نشه اون حالت نویی اش داشته باشه که بعدا جایگزین کنم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

خروجی های من

دو تا پیراهن همسرم. نو بودن و دادم بدن به کسی که لازم داره.

ی پیراهن کهنه همسرم رو هم دستمال کردم.

ی بارونی و شلوار هم گذاشتم کنار سطل که اگه کسی لازم داشت برداره.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خروجی 🗑️ 

با سکنجبین شربت درست کردم و تموم شد

دوتا اسکاچ که هدیه دادم به مسجد (مامانم خیلی اسکاچ میخره یه سریش و نگه داشته برای من یه سریشم برای خودش .بعد جالبه اسکاچ خودمون و وایتکس میزنه ضدعفونی بشه دیگه خروج نمی‌ده! منم با هدیه دادن خروج میدمشون)

ورودی 🛒

محلول ضد جوش

قرص برای داداشم 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بذار انباری بهشون فرصت ۶ ماهه بده

آره درآورم کنارش یه باکس دوطبقه داره خالی بود همه رو گذاشتم اونجا تا آخر سال بهش فرصت میدم و به شرط حیات موقع خونه تکونی اگر استفاده نشد میره خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سرویس آرکوپالم ۱۲ نفره است یه خورشت خوری وچندتا کاسه ماست خوری اش شکسته۶ تا از هر کدوم جدا کردم گذاش ...

از هر کدوم از ظروف به تعداد نفرات داخل ابچکون میزارم و فقط از اونها استفاده می کنیم . کثیف بشن و نیاز داشته باشن سریع میشورن . 

خانوادگی عادت نداریم بریم سراغ کابینت . 

حتی الان که خواهرام پیشم هستن بازم به تعداد داخل آبچکون ظرف هست و مرتب از همونها استفاده میکنن . 

از هر کدوم از ظروف به تعداد نفرات داخل ابچکون میزارم و فقط از اونها استفاده می کنیم . کثیف بشن و نیا ...

من خیلیا رو دیدم اینکارو میکنن

ولی من وسواس شدید گرفتم😁البته داشتم

همیشه آبچکون خالی باید باشه

چنددقیقه بعد ظرف شستن باید جمع کنم تو کابینتها کنم 

وسواس من باز بهتره وسواس زن داداشهام 

همون لحظه که میشورن با پارچه خشک میکنن همون لحظه هم تو کابینت میزارن😂😅✌️

💞منیمالیست 💞

من خیلیا رو دیدم اینکارو میکننولی من وسواس شدید گرفتم😁البته داشتمهمیشه آبچکون خالی باید باشهچنددقیق ...

اینجوری کمی اذیت کننده هست . من راحتی واسم خیلی مهمه و اینکه خودم تنها از آشپزخانه استفاده ندارم و همسرم آشپزی میکنه و مهمان بیاد هم آشپزی با خودشون هست ... 

الانم که استراحتم خواهرام آشپزی می‌کنند و میشورن . دیگه بیشتر از این کار ازشون نمیخوام 😅

اینجوری کمی اذیت کننده هست . من راحتی واسم خیلی مهمه و اینکه خودم تنها از آشپزخانه استفاده ندارم و ه ...

اره اذیت میشم

چون وقتی مهمون میاد یا شوهرم میخواد بره اشپز خونه

درگیره اینه ذهنم که وای بهم ریختن  و یا چرا فلان وسیله رو سرجاش نزاشتن 😂

ومیخوام این وسواسمم بزارم کنار ولی فعلا نمیتونم و مهمان ندارم راحتم 

میگم اگه روزی حامله بشم  ونتونم کارامو کنم باید همه چی رو بهم ریخته ببینم   اونجا از مجبوریه و عادت میکنم 😅 

💞منیمالیست 💞

هاونم دخترم شکست

دوتا لیمو داشتیم  از خیلی قبل استفاده کردم 

چندتا دونه خرما ته جعبه بود توپک خرمایی درست کردم تموم شد

یه پیراهن دخترم کهنه شده دستمال کردم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

از هر کدوم از ظروف به تعداد نفرات داخل ابچکون میزارم و فقط از اونها استفاده می کنیم . کثیف بشن و نیا ...

چقدر خوب 

من نمیتونم این مدلی پیش برم بااینکه خیلی دوست دارم

کلی ظرف میریزم تو ماشین، بعد میذارم رو نمگیر

حالا اگه این بین لازم داشته باشم باز از همینا استفاده میکنم و مابقی رو میذارم تو کمد و کابینت ها

یه تعداد از ظروف هم که تو ماشین نمیذارم اونا رو با دست میشورم و میذارم تو ابچکون 

یعنی تو طول روز کلی ظرف از کمد کابینت ها میان بیرون و استفاده میشن و میرن تو سینک یا ماشین ظرفشویی و...  

دوستتون دارم 💕

چقدر خوب من نمیتونم این مدلی پیش برم بااینکه خیلی دوست دارمکلی ظرف میریزم تو ماشین، بعد میذارم رو نم ...

اینجوری همه ظرفها با هم خش برمیدارن یا ....

چون ظروف هم مثل همه وسایل عمری دارند . مثلا بشقاب آرکوپال های من تعدادی که رو دست هست اگر توی نور بگیرم خش های روش رو میبینم. خیلی وقته دارمشون که برای مهمان بودن و الان رو دستی خودمون.

با اینکه مارک دسینی اصل هستند 

خروجی های هفته پنجاه و دو
تمام پلاستیک ها رو چک کردم و نصف بیشترشون رو یکجا خروج گذاشتم.مابقی رو مثلثی تا کردم که فضای کمتری بگیرن.
یک تکپوش آک و یه جلیقه سنتی که قبلا کادو گرفتم و یک کراپ که بازم کادو بود همه رو بخشیدم چون یکسال ازشون استفاده نکردم و مارک همچنان بهشون بود. 
۲ شو از خودم
یک جفت کفش هندی که خیلی دوستشون داشتم و فقط یکبار روفرشی استفاده کردم رو بخشیدم.
جا قاشقی که مدت‌هاست استفاده نشده .
جعبه سوغاتی یزد 
دوتا جعبه کاغذی و چندتا جلد و کاغذ طلقی ازکمد پسرم 
یک شیشه یخچالی که دربش به فنا رفت.
چندتا از آزمایش ها وپاکتهاشون که تاریخشون گذشته‌
سه تا شیشه پونه
یک شیشه یخچالی
یه سینی کوچک که برای زیر روغن استفاده می‌کردم.
بالاخره پسرم راضی شد که خمیر بازی ها و جعبه شون دیگه کاربردی نیستند و خارج شدند. 
جعبه خالی بوگیر سرویس که اصلا کاربردی هم نبود.
جعبه گوش پاک کن
۱۴ تکه از وسایل دخترم رو رد کردم. چون ورودشون رو نگفته بودم خروجشون رو فقط بیان کردم و جز خروجی های هفتگی حساب نکردم. 

خروجی های من

دو تا قابلمه استیل نو فروختم به خواهرم

ی شونه گرد سشوار کشیدن که میدم به خواهرم 

ی سر سشوار گذاشتم خروجی. چون ازش استفاده نمیشد

ی لاک ناخن میدم به خواهرم که بده به دختر بچه های فامیل.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

خروجی های مندو تا قابلمه استیل نو فروختم به خواهرمی شونه گرد سشوار کشیدن که میدم به خواهرم ی سر سشوا ...

عزیزم  از قابلمه های استیل راضی نبودی؟ 

من به فکر افتادم که برم قابلمه استیل بگیرم برا جلو دست خودمون آخه فکر کنم اینجا دوستان خیلی از مزایای استیل گفتن . 

بعد من یه سرویس قابلمه تفلون جنس خوب دارم که اصلا استفاده نکردم تو کارتن هستن تو ذهنم بود اونا رو بدم به کسی که میخواست بگیره بعد با پولش برم استیل برا خودم بگیرم آخه تفلون ها هر چی دیدم بعد یه مدت خش می افته منم حساسم استفاده نمیکنم .