2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 87843 بازدید | 3150 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیرم من هم تازه وسایلم رو عوض کردم برای میزهای عسلی جلومبلی و غذا خوری از اون طلق نازکا خریدم ...

ماهم از این خریدیم فقط یکم اکلیل داره

هر چی خواستم عکس بذارم نشد 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان. من یک انباری کوچولو دارم توی آشپزخونه که معمولا سبد سیب زمینی پیاز و یک سری خدا و پرت د ...

حرف از دیجیکالا شد 

یه طرح گذاشتن که جعبه های پستشون و پس میگیرن 

خیلی خوبه اینجوری به محیط زیست هم کمک میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ماهم از این خریدیم فقط یکم اکلیل دارههر چی خواستم عکس بذارم نشد

اتفاقا اکلیلی ها لک رو کمتر هم نشون میدن،نقره ای و طلایی داره،خوشگلم هستن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام ممنون اتفاقا بچه کوچیک دارم مبل ها رو هم روشن گرفتم اونم موندم چه کنم مدل نئوکلاسیک فرانسوی هم ...

نشد ویرایش کنم اگرم باکاور راحت نیستین پتومسافرتی همرنگشون بندازین روی قسمت نشیمنش

لطفالایک نکنین. 
اگه از همون طلق نازک هه بگیرم چی بد میشه ؟شیشه چون سنگین میشه موقع تمیزکاری و جابجایی خوشم نمی یاد م ...

برای میز وسط منم یه مدت مینداختم و موقع مهمون اومدم برمی‌داشتم. خب دوسش نداشتم . دیگه بعد از یه مدت اونم حذف کردم و فقط یه رانر روی میزه . 

برای مبل هم توی تاپیک قبلی گفتم من یه کاور با پارچه مبلی همرنگ مبل خودم  برای نشیمن و دستگیره ها دوختم و همیشه روشه . حتی مهمان هم بیاد برنمی دارم . مگه کاور کثیف بشه یا مهمونم خیلی رودروایسی دار  باشه . 

سبد گوشه سینک کهنه شده بود پلاستیکی هم بود دورانداختم به جاش یه استیل از جهیزیه ام گذاشتم[در راستای ...

منم سبد سینکم رو استیل گرفتم. 

چند وقت پیش پایه اش که اتصال ضعیفی داشت جدا شد. دیگه اب توش میمونه مجبورم باز عوضش کنم. اینبار مدلی میگیرم که پایه اش سر خود و بدون جوش باشه. 

سلام عزیرم من هم تازه وسایلم رو عوض کردم برای میزهای عسلی جلومبلی و غذا خوری از اون طلق نازکا خریدم ...

زیباست مبارکه 

سالنت چند متره فرش چندمتری و مبل چند نفره گرفتین

راستی میز ناهارخوری و کنسول و مبل ست هم هست؟

امروز یک گوشه دیگه ااز آشپزخونه تمیز کردم و چند تا ظرف پلاستیکی ماست پیدا کردم... یادمه آخرین بار گفتم شاید لازم بشه🤣اما چون لازم نمیشد گذاشتم خروجی... و جونم براتون بگه که پلاستیک پیدا کردم دوباره متاسفانه.... موقع جمع کردنش عذاب وجدان پیدا کردم که این همه پلاستیک... و متاسفانه چقدر طول میکشه که از بین بره... با اینکه سعی میکنم که پلاستیک نیارم خونه اما باز میاد... بخصوص موقع خرید میوه که شوهرم روش نمیشه از خونه پلاستیک ببره...