2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفابیایید

262 بازدید | 14 پست

سلام

من دیروزموعدپریودم بود اماپریودنشدم هرماه معمولایکی دوروززودترشروع میشد،جلوگیری طبیعی داشتم که مطمئن هستم ازش،دیشبم یه بیبی چک زدم منفی بود... سردوتابارداری قبلی روزموعدم زدم مثبت شد،کمرم دردمیکنه اماپریودنمیشم تابحال به جزبارداریام عقب نیوفتاده بود!بنظرتون مشکلی نیست؟تاچندروزشروع نشدبرم دکتر؟یابازبیبی چک بزنم؟؟؟

الان برو دکی یا از خون بده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی با این حال نمیشه گفت که بارداری قطعیه علائم بارداری رو هم در نظر بگیرید

تهوع صبحگاهی ،سردرد،سرگیجه و..

م‍‌وق‍‌ع‍‌ی ک‍‌ه م‍‌ن ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د ب‍‌ود ک‍‌جا ب‍‌و‍دی . ؟ #ب‍‌ص‍‌یک ‍هم‍‌نو‍‌ج‍‌ا:)))
طبیعی جلوگیری حساب نمیشه حالا دو سه روزی صبر کن استرس سرما گاهی بعضی خوراکی ها باعث تاخیر میشه

قرص میخوردم میگرنم اذیتم کرد،الان طبیعی هست روزهای تخمک گذاری با ک.ا.ن.د.و.م.... بنظرخودم احتمالش برابارداریه...ایناواخرزیادسرپابودم مهمان داشتم چندروزممکنه ازاین باشه