2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 60556 بازدید | 2314 پست
رادیو راه و کلا پادکست هارو از برنامه کست باکس گوش میدم.شخصی که گفتید رو نمیشناسم،ولی دکتر شکوری حرف ...

خیلی لطف کردی عزیزم💐💐

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

الانم بهش قرص ملاتونین دادم خوابیده راحت 🤪میترسم بردارم یجا قایم کنم بیدار بشه خدای نکرده از ترس سکته کنه وگرنه بهترین وقته الان 

گرچند خاموشی مطلق زدم براش که بخوابه .....

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانم بهش قرص ملاتونین دادم خوابیده راحت 🤪میترسم بردارم یجا قایم کنم بیدار بشه خدای نکرده از ترس سک ...

جدا کن بذار کنار وقتی بیدار شد نشونش بده اگه قبول کرد بگو با خودم میبرم میدم به یه نیازمند 

بردار بذار کنار زباله ها 😁

به سه دلیل این پیشنهاد و دادم یکی اینکه اعتمادش نسبت به شما از بین نمیره، وقتی جمع کنی یه مرحله به خروجی دادن نزدیک ترید و راحت تر میتونه تصمیم بگیره، و سوم اینکه وقتی میگی میدم نیازمند احتمالا قبول کنه چون ادما راحت تر میبخشن تا بخوان بندازن بره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
رادیو راه و کلا پادکست هارو از برنامه کست باکس گوش میدم.شخصی که گفتید رو نمیشناسم،ولی دکتر شکوری حرف ...

الان رفتم از بازار دانلود کردم همش قابل شنیدن هست؟ یا بعصی جاها پولی انگار

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

امروز رفتیم پاساژ گردی 

به مغازه ها دقت میکردم که بعضی هاشون به سبک مینیمال چیده شدن ....برام جالب بود میشه این سبک و تو محیط کاری هم اجرا کرد

مثلا یه مغازه بود که ویترین طبقه ای داشت ، تو هر طبقه فقط دو تا کیف چیده شده بود که اون دوتا کیف هم از نظر رنگی باهم همخونی داشتن 

حیف نشد عکس بگیرم وگرنه براتون میذاشتم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
قرص رو فقط برای همچین کاری بهش دادی؟

نه عزیزم

قرص خواب های خودش تاثیر نداشتن

منم گفتم هورمون ملاتونین بدن دکتر گفت پایین میاد و نیازه مصرف بشه و قرص ضرر نداره و اعتیاد اور مثل دیازپام و کلوناز پام نداره

خودم یه دوره بخاطر وسواس فکری بیخواب شدم دکتر اول ملاتونین ۳تجویز کرد و بعد ۵ و بعد خوردنشون راحت تنظیم شد خوابم

چند نفرو هم بهشون گفتم مصرف کردن خداروشکر خوابشون تنظیم شد هورمون بدن کنترل میشه🌹

مثبت اندیش😇

منم کمد دیواری رو باز کردم دو تا کارتن خالی که برای تلفن و ‌دستگاه ریش تراش بود روانداختم رفت  کاپشن دخترم کوچیک شده بود و سه تا تی شرت خودم که دوست نداشتم بپوشمش دادم به یه نفر نمیدونم چرا تمومی نداره 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
موضوع صحبت فردا:✅️✅️✅️خودکار و مدادهای خراب یا اضافه✅️✅️✅️(شادی جان نبودن من اعلام کردم)

کل خودکارها و مدادها توی خونه ما شامل: 

دو عدد خودکار آبی، یک عدد سبز و یک عدد قرمز 

یک عدد مداد نوکی

یک عدد ماژیک

یکی از آبی ها که تموم بشه مشکی جایگزینش میشه

مورد اضافی نداریم