2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 58058 بازدید | 2203 پست
آفرین به شما که با وجود اینهمه کار ۱-۳ ساعت هم نقاشی میکشید👏

نقاشی و ورزش=» با اینا زنده ام😄💚

نقاشی غذای روحمه،ورزش غذای جسمم

بنظرم مینیمال بودن یکی از عواملیه که میتونم کلی کار انجام بدم،اون زمان و وقتی که برا تمیزکاری خونه یا بازار گشتن میخوام بزارم،به انجام کارهای مورد علاقه ام میرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برام جالبه که دختر خونه هستید و این همه به خونه زندگی می‌رسید.💚👏

واقعا لذت میبرم و خداروشکر به موقع با این روش آشنا شدم ❤️ 

امروز یه استوری دیدم از لیلی (یه ترفند برای سرخ کردن بادمجون) اینجا میذارم براتون 

جهت مصرف مینیمال روغن 😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام سلام سلام 

خوشگلای مینی‌مالیست ⁦❤️⁩🙋🥰

تا صفحه ی ۳۰ خوندم 🤩⁦👌🏼⁩

امروز کشوها رو مرتب کردم و خروجی ها از این قرار هست :

۱ دونه لگ / ۲ تا شومیز / ۱ دونه پیراهن همسر / ۳ تا شال و یه دونه کیف اسپرت بزرگ . همشون مرتب و تمیز و سالم بودن که مدتها استفاده نشدن . برسه به‌دست نیازمند 

۱ دونه لباس زیر همسر / ۱ دونه مال خودم / ۲ تا تاپ / ۳ جفت جوراب سوراخ 😜/ جعبه ی پستی / و کلللللی نایلون 

رفتن جزو زباله های خشک 

من از مجردی تا حالا همیشه زباله ها رو تفکیک میکنم 😎

روزتون ارغوانی 🌷💫🙋

واقعا لذت میبرم و خداروشکر به موقع با این روش آشنا شدم ❤️ امروز یه استوری دیدم از لیلی (یه ترفند برا ...

امتحان کرددددم و نتیجه عالی ⁦👌🏼⁩⁦👌🏼⁩

من بادمجون رو داخل تابه رژیمی با درب بسته سرخ میکنم ، هم سریع سرخ میشه ، هم روغن کم میبره.

سلامتش از ظاهرش بیشتر برام اهمیت داره 😜

امتحان کرددددم و نتیجه عالی ⁦👌🏼⁩⁦👌🏼⁩من بادمجون رو داخل تابه رژیمی با درب بسته سرخ میکنم ، هم سری ...

این ظاهرشم قشنگ شده بود 😁😍

واقعا لذت میبرم و خداروشکر به موقع با این روش آشنا شدم ❤️ امروز یه استوری دیدم از لیلی (یه ترفند برا ...

طرف راضی نیست ...

به نظرم نباید اصولی باشه . ماست توی روغن سرخ بشه ...

من برای بادمجان فقط یک قاشق روغن میزنم و البته قبلش با آب می پزم . 

طرف راضی نیست ...به نظرم نباید اصولی باشه . ماست توی روغن سرخ بشه ...من برای بادمجان فقط یک قاشق روغ ...

یعنی تا این حد راضی نیست؟ 😅

گزارشمو همینجا مینویسم 📝 

خروجی 🗑️

دوتا سوزن
یکم سرمه از چند سال پیش مونده بود / دیروز یکم درست کردم و جایگزین شد

یدونه گلدون کوچولو که روش نقطه های سیاه افتاده😶

@مامان_یارا_    

سلام قبلاً همراه تاپیک بودین خیلی وقته نیستین تگتون کردم اگر بازهم مایل بودین همراهمون باشین❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil