2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 57875 بازدید | 2197 پست
✅️✅️✅️بله این مورد ومواد غذایی که خیلی وقته تو فریزر موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️

مواد غذایی که فقط دوسه تا بسته خیلی کوچیک گوشت و جگر مال دوسال پیشه که باید دور از چشم همسرم بندازم بره. غیر از این چیز قدیمی تو فریزر نیست.

ظروف دردار ناقص نداریم.

نهال🌱

هیچ چیز اضافه و بی مصرفی از مواد غذایی نه تو فریزر و نه هیچ جای دیگه ی خونه نداریم. 

دوتا در بدون ظرف بود که یکی رو دیشب گذاشتم خروجی یکی دیگه رو امتحان کردم به یه ظرفم که درش ترک داره میخوره میخوام جابه جا کنم اونو بذارم خروجی. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از فریزر هم عکس گرفتم

چقدر عالی خیلی مرتبه✨️ 

من از این ظرف های فریزری دوتا گرفتم فعلا که امتحان کنم ببینم به کارم میاد یا نه و الان مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی یخ میزنه درش به سختی باز میشه.

شما این مشکلو ندارین؟

نهال🌱

چقدر عالی خیلی مرتبه✨️ من از این ظرف های فریزری دوتا گرفتم فعلا که امتحان کنم ببینم به کارم میاد یا ...

عزیزم باید چند دقیقه قبل مصرف دربیارین از فریزر،درش خیلی راحت باز میشه

چه کار خوبی میکنین هر ماه چکاپ میرین ببخشید برای چک کردن پروتئین و آب بدن و این چیزایی که گفتید باید ...

چکاب کامل جدا از اینه

این که بنده میرم آنالیز بدنی هست پرس و جو کنید در استانتون کدوم پزشک دستگاهش رو داره اکثرا پزشکهایی که متخصص تغذیه باشن دارن

هزینه ش هم بین هفتصد و پنجاه تا یک میلیونه

ققنوس
چقدر عالی خیلی مرتبه✨️ من از این ظرف های فریزری دوتا گرفتم فعلا که امتحان کنم ببینم به کارم میاد یا ...

من همین دو طبقه فریزر رو فقط دارم و قبل از اینکه از این ظرف ها بخرم واقعا از بهم ریختگی و کمبود جا کلافه بودم ولی الان همیشه فضا دارم و مرتبه و چون با یک نگاه همه چیز دیده میشه چیزی مونده نمیشه.

در مورد باز کردن درشون هم وقتی از فریزر در میارید زیر آب بگیرید خیلی راحت درش باز میشه.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
خانومای خانه دار شماچطوری خودتونومشغول میکنین؟ واقعاحوصلم سرمیره توی خونه مجبورم زیادبرم توی گوشیبچم ...

سلام خانمهای خوشگل روزتون با تاخیر مبارک😍

من کلی عقبم و دلم نمیاد پیامهارو نخونده بگذرم

چطوری خودمو تو خونه مشغول میکنم؟ مامان سه تا بچه ام که بزرگه کلاس پنجمی و دومی کلاس اولیه،البته تو درس مستقلن ولی بازم باید براشون وقت بزارم

کارایی که برا خودم میکنم به ترتیب اهمیت: نقاشی میکشم(روزی بین ۱تا۳ساعت حتما باید وقت بزارم)

باشگاه میرم

کتاب میخونم( گاهی کتاب کاغذی گاهی پی دی اف)

و...

هر روز ۶بیدار میشم، ۱۰ شب شارژم تموم میشه و خواب😄

و خب همیشه وقت کم میارم در حدی که همین تاپیک محبوبم رو نمیرسم چک کنم

به همین خاطر چند روز قبل اینستامو هم حذف کردم😍

دعا کنید خدا به وقتم برکت بده🙏💚

چکاب کامل جدا از اینهاین که بنده میرم آنالیز بدنی هست پرس و جو کنید در استانتون کدوم پزشک دستگاهش رو ...

آهااا باشه خیلی ممنون🙏🏻🌹

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

من همین دو طبقه فریزر رو فقط دارم و قبل از اینکه از این ظرف ها بخرم واقعا از بهم ریختگی و کمبود جا ک ...

آها پس باید یخش باز بشه بعد درشو باز کنم.

من چون بعضی وقتا لوبیا سبز و پیاز داغ و... فقط اندازه یه قاشق نیاز دارم نمیخواستم یخ بقیشون باز شه برا همون زود درشو باز میکردم و دوباره میذاشتم فریزر. 

نهال🌱

دیروز یک عالمه کاغذ پیدا کردم که دیگه باید بره خروجی.من حقیقتش خیلی مینویسم.مثلا یک پادکست گوش بدم ن ...

منم زیاد پادکست گوش میدم و حتما باید بنویسم، یه دفتر مخصوص برا نوشته هام دارم ،حتی اگه دفترم دم دست نباشه رو برگه مینویسم بعد انتقال میدم به دفتر😄

سلام خانمهای خوشگل روزتون با تاخیر مبارک😍من کلی عقبم و دلم نمیاد پیامهارو نخونده بگذرمچطوری خودمو ت ...

آفرین به شما که با وجود اینهمه کار ۱-۳ ساعت هم نقاشی میکشید👏

آها پس باید یخش باز بشه بعد درشو باز کنم.من چون بعضی وقتا لوبیا سبز و پیاز داغ و... فقط اندازه یه قا ...

نه عزیزم نیاز نیاز یخ همش باز بشه.خود ظرف رو در حد ۳ثانیه زیر آب بگیرید فقط.