2777
2789

لطفا راهنمایی کنید.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من نوکیا رو بیشتر از سامسونگ و شیائومی قبول دارم

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مارکش فرق نداره؟

نه عزیزم. بفرما

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من نوکیا رو بیشتر از سامسونگ و شیائومی قبول دارم

مگه نوکیای هوشمند قابل قبول هم تو بازار هست؟

من خودم قبلا خیلی نوکیا رو دوست داشتم

نه عزیزم. بفرما

من شیائومی نوت ۱۳ دارم خیلییی راضیم.. از همه نظر عالیه

فقط اگر دوربینش براتون مهمه نوت ۱۳ پرو بگیرید.. فرقش تو دوربینه 

عاشق بودن دشوار است، مثل باشرف بودن... 
من شیائومی نوت ۱۳ دارم خیلییی راضیم.. از همه نظر عالیهفقط اگر دوربینش براتون مهمه نوت ۱۳ پرو بگیرید. ...

شفافیت ال سی دی چطوره؟

حدود قیمتش چنده؟

چقد پول داری

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
مگه نوکیای هوشمند قابل قبول هم تو بازار هست؟من خودم قبلا خیلی نوکیا رو دوست داشتم

ارع عزیزم

گوشی قبلی من , نوکیا G10بود نسبت به قیمتش عالی بود واقعا مدلای دیگه هم داره سرچ کن تو دیجی کالا یا بقیه سایتا

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
ارع عزیزمگوشی قبلی من , نوکیا G10بود نسبت به قیمتش عالی بود واقعا مدلای دیگه هم داره سرچ کن تو دیجی ...

ممنونم. ولی یک گوشی امتحان پس داده میخوام

چقد پول داری؟

حدود پانزده

چقد پول داری

حدود پانزده