2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 55240 بازدید | 2121 پست
منم تا وقتی مجرد بود فقط درس خوندم.هر چیزی که الان بلدم رو بعد از ازدواج یاد گرفتم.زود هم بچه دار شد ...

گفتی رانندگی. عاشقشم تایکی دوسال دیگه که میرم شهرخودم حتما سرویس مدرسه میشم ازرانندگی خسته نمیشم

لطفالایک نکنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علاقه هم نداری؟ تو نت آموزش کارای هنری زیاده مثلا من گلدوزی رو از اینستا یاد گرفتم یا مثلا میتونی غذ ...

رفتم نگاه کردم قیطان دوزی رو خیلی خوشم اومد ولی چرخ خیاطی ندارم😂ایناکه توی اینستا یمدت ترند شده بودن چیه گلدوزی روی یه صفحه ی گرد برم توی کار اون😬فعلابه شوهرم گفتم یه فلش بخره فیلم بریزه توش 

لطفالایک نکنین. 
یکسال و نیم پیش یکی از دوستان تو تاپیک قبلی یه اسکاچی رو معرفی کردن منم خریدم هنوز مثل روز اوله و هم ...

جدی؟

عکس از اسکاچ داری؟ اسکاچ من فکر کنم ۱۵ روز عمر میکنند چون سریع ابریش میاد بیرون

سلام دوستان نازنین.من تازه از شهرمون برگشتم از بحث ها عقب موندم.اسکاچ سه تا دارم یکیش کاملا نو هست م ...

چه جالب سفره پارچه ای زود زود کثیف نمیشه؟ چون پلاستیکی یک دستمال میکشیم ولی سفره ای باید مرتب شسته بشه ...نه؟

رفتم نگاه کردم قیطان دوزی رو خیلی خوشم اومد ولی چرخ خیاطی ندارم😂ایناکه توی اینستا یمدت ترند شده بود ...

به نظرم اون نوع گلدوزی هم انباشتگیه😅روی یه پارچه فعلا امتحان کن وقتی خوشت اومد و یاد گرفتی روی لباس و شلوار و ساک و....بدوز

کاربردی باشه

من روی حوله یاد میگرفتم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

نداریم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
موضوع صحبت فردا با لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️خوراکی های تاریخ گذشتهخوراکی هایی که تهیه کردید ولی طعم ومزه ...

میشه گفت نداریم

فقط الو خورشتی زیاد داریم یه کم می برم برای مادرشوهرم یه

کم باید بذارم استفاده کنیم

شادی صدام کنید
چه جالب سفره پارچه ای زود زود کثیف نمیشه؟ چون پلاستیکی یک دستمال میکشیم ولی سفره ای باید مرتب شسته ب ...

منم برای خودمون سفره پارچه ای استفاده میکنم،نه عزیزم  کثیف نمیشه،هر هفته یا ۱۰روز یکبار میشورمش

گفتی رانندگی. عاشقشم تایکی دوسال دیگه که میرم شهرخودم حتما سرویس مدرسه میشم ازرانندگی خسته نمیشم

ببین عزیزم نکته طلاییش همینه 

«از رانندگی خسته نمیشم» 

همه ما باید به کاری مشغول بشیم که ازش خسته نشیم 

عاشقش باشیم 

زمان رو تو اون کار متوجه نشیم 

اگه هر کاری رو این مدلی انجام دادید در عین حال که ازش کسب درامد میکنید هیچوقت ازش خسته نمیشید

برای من اشپزی این حس رو داره 

میدونمم که اگه به چشم درامدزایی بهش نگاه کنم موفق میشم 

❌لایک❌

خوراکیهایی که دوست نداریم ولی حالا به هرطریقی وارد خونه میشه رو میبخشم به اطرافیانی که میدونم استفاده میکنن

اخرین چیزی که خارج شد باکس شکلات داغ بود

نمیذارم تاریخش بگذره یا تو مزه تغییر پیدا کنه 

❌لایک❌