2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45542 بازدید | 1781 پست
خلاصه میخوام بدونم با همین وسایلی که دارم بگذرونم خواستگاری رو ؟یا برم بخرم؟مثلا کارد میوه خوری خوب ...

بله لازمه .کارد و چنگال کلا ندارید؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

شب یلدای همگی مبارک باشه ❤️ 😍

ما مهمونامون اومدن دست پررررر 😅😭

یدونه سینی استیل 

چند تا روسری و لباس برای خانواده

دو بسته نخود فرنگی 

سمنو

و.... 

لباسا رو برسی میکنم اگه خوب نبودن میذارم خروجی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی یه دست لباس خونگی برای دخترم مناسب استفاده می کنم.

تجربه من از مهمانی ۱۲ نفره

اخرین بار ده سال پیش دوبار مهمونی شام دوازده نفره گرفتم

و یه دونه ام امشب راستش بهم خوش نگذشت صدا به صدا نمی رسه همش باید چای ومیوه ظرف ببر وبیار

به خاطر تعداد زیاد  افرادکل کابینت ها بهم می ریزه چون کلی ظرف بایدبرداری بعد هم تا اون همه تدارک شام جمع وجور کنی تایم مهمونی تموم شده

از اون طرف چون تعداد زیاد ادم گمراه میشه غذا زیاد درست می کنه اگه نخورن غذا زیاد میاد

بعد تا ما سفره بچینیم اقایون مشعول شدند ما خانن ها نفهمیدیم چی خوردیم 

شادی صدام کنید

دوتا تجربه متفاوت هم داشتم که برای من کاربردی بود

اول اینکه دوتا طبقه یکی از کابینت های دم دستم اختصاص دادم به ظرف ها از دیس برنج تا سفره ولیوان همه چیز

اینحوری ظاهر خونه مرتب بود فقط قابلمه ها روی گاز بود

مهمونامم از همون جا ظرفها برداشتن وچیدن

دوم اینکه رفتم کفش ها دم در مرتب کتم یه لحظه به ذهنم رسید بذارم تو جا کفشی  

چون کفس های خودمون مینیمال به راحتی جا شدند دیگه شلوغی بصری جلوی در ایجاد نشد‌

شادی صدام کنید
دوستان ممنون میشم به سوالم جواب بدینبرای اولین بار این هفته میخواد برا دخترم خواستگار بیاد برای پذیر ...

حلما جان فکر کن یه مهمون داره میاد خونتون. خیلی فرق نذار

اگر تاحالا با بشقاب چینی پذیرایی کردی الانم با همونا پذیرایی کن به نظر من که اصلا اشکالی نداره. من اصلا برای جهیزیه کریستال نخریدم همشو چینی خریدم به نظرم خیلی هم قشنگتره

درمورد کارد و چنگال هم بهتره ست بخری

میوه هم که قطعا سالم بذار و خورد نکن

ورودی یه دست لباس خونگی برای دخترم مناسب استفاده می کنم.تجربه من از مهمانی ۱۲ نفرهاخرین بار ده سال پ ...

شآدی جان آقایون کلا اینطورین سفره پهن بشه شروع میکنن 

میشه مثلا یه طوری برنامه بریزین که سفره رو بدین اقایون پهن کنن و مخلفات و ... رو بچینن روش. بعد در اون حین خانما غذارو تو ظرف بکشن. اینطوری هم همه کمک میکنن و هم با هم میشینن

درمورد غذای اضافی هم میتونی بریزی تو ظرف بدی مهمونا ببرن، من معمولا اگه غذا خیلی زیاد باشه اینکارو میکنم. یا فردا ببری خونه مادرت مثلا با اونها ناهارو بخوری

منم مهمونی هام اکثرا ۱۵ نفر به بالاس. کلا تو اشپزخونه م و هیچی نمی‌فهمم از مهمونی

بعضیا هم وقتی میان مهمونی خیلی بی نظمن و باعث زحمت بیشتر میشن. یکی جلوی در یکی اینور یکی اونور یکی وسط نشسته! هرکی یه طرف برا خودش جلسه تشکیل داده! من برای هرکسی بشقاب میذارم و ظرف میوه و... رو میبرم جلو تعارف میکنم باید هفت خوان رستم رو رد کنم

یا مثلا براشون بشقاب میذاری یهو میری میبینی جا به جا شده و بشقابش مونده اینور. باز براش بشقاب میذاری. همین باعث میشه کلی ظرف بیشتر کثیف بشه و دیگه همش درحال رفت و آمد به اشپزخونه باشی

من خودم حساسم مثلا یکی دیرتر بیاد و به پذیرایی میوه نرسیده باشه باز دوباره میوه میبرم به بقیه هم تعارف میکنم. یا بشقابشون پر بشه سریع عوض میکنم با بشقاب تمیز

ولی یکی از اشناهای ما خیلی راحتن؛  دو تا فلاسک دارن یکی چایی یکی آب‌جوش پر میکنن میارن با سینی میذارن که دیگه مجبور نشن بلند بشن از جاشون. سینی هم نهایتا ۱۰ تا فنجون برای ۲۰ نفر آدم 😁گاهی روت نمیشه درخواست چایی کنی. فلاسک هم چایی تموم بشه دیگه چایی در کار نیست!

یا میوه رو میارن توی دو تا یا سه تا ظرف میذارن. با چندتا بشقاب و چاقو. هرکی بخواد خودش برداره و اینجا هم قطعا گاهی بشقاب و چاقو کم میاد! اگه بهت نرسه دیگه هیچی به هیچی 😁 بشقاب هم پر بشه باید اشغالاشو بریزی تو ظرف میوه ای که خالی شده!

البته که این مدل پذیرایی اصلا پذیرایی محسوب نمیشه و به هیچ وجه مورد پسند من نیست. ولی منظورم اینه که یه جاهایی میشه یا خیلی سخت نگیریم یا از بقیه کمک بخوایم تو کارا تا کمتر خسته بشیم

اون تاپیک هم عالیه پر از نکته مفید و آموزنده ست اگر گزیده مطالبش رو بخونید متوجه میشید

خیلی شلوغه واصلا نمیشه استفاده کرد ازش،گزیده هارو توی تاپیک جداگونه گذاشتن؟

به زودی منم مامان میشم😍