2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45494 بازدید | 1781 پست

قاشق چنگال بلا استفاده ندارم 

ولی یه بسته دوازده تایی نی شیشه ای دارم که ازشون استفاده نمیکنم پس میره تو لیست خروجی ها 

خروجی امروز:

✅ یه شلوار که سر کار میپوشیدم و دیگه فرمشو از دست داده بود 

✅ دستمال تنظیف سرکارم که امروز حسابی میزمو باهاش تمیز کردم و دیگه خیلی کهنه و کثیف شد 

موضوع صحبت فردا ✅️✅️✅️نی های پلاستیکی ،نی های چتدبار مصرف بی استفاده [شیسه ای یا استیل]قاشق چنگال اض ...

نی شیشه ای شیش تا داریم برای شربت خوریه استفاده میشه 

قاشق چنگال اضافه نداریم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر عزیز بجاش یه تایپیک مدیریت مخارج و نحوه ی پس اندازها رو آموزش بدید

همچین تاپیکی تو سایت فعاله. استارترش ایشون هستند بزنید رو اسمشون تاپیک هاشون هست   @royayezendegi    

ولی موضوع تاپیک ما هم بی ربط به پس انداز و مدیریت مخارج نیست

در اصل کسی که میخواد پس انداز کنه اول باید بیاد این تاپیک تا درست خرج کردن پول و یاد بگیره بعد بره اون تاپیک تا بفهمه چجوری پس انداز کنه😁

همچین تاپیکی تو سایت فعاله. استارترش ایشون هستند بزنید رو اسمشون تاپیک هاشون هست @royayezendegi و ...

تایپیک شما خیلی مفیده دیدم اینقدر ماشالله وارد هستید گفتم تایپیک مدیریت مخارج فقط شما بلدید مدیریت کنید و راهکار بهمون بدید.گفتم اونم خیلی کاربردیع اگه بزارید برامون خیلی خوبه

تایپیک شما خیلی مفیده دیدم اینقدر ماشالله وارد هستید گفتم تایپیک مدیریت مخارج فقط شما بلدید مدیریت ک ...

من اون یکی تاپیک و نخوندم نمیدونم چه روش هایی استفاده میکنن . تو این تاپیک نهایت طلای سبک یا سکه بخرن

معمولا از روش خاصی استفاده نمیشه 

اگه هر دوتا تاپیک و بتونید بخونید خیلی خوب میشه

موضوع صحبت فردا ✅️✅️✅️نی های پلاستیکی ،نی های چتدبار مصرف بی استفاده [شیسه ای یا استیل]قاشق چنگال اض ...

نی ندارم هیچی باید استیل تهیه کنم چون قاشق شربت 12تادارم وگاهی کم میاد

قاشق تکی یدونه باچنگالش دارم که به نسبت سرویس دم دستیم کوچیکتره اونوگذاشتم برای پسرم که بقول خودش توب دهنش جابشه

یکبارمصرفم نداشتم تابه امروز که همسرم ازبیرون غذااورده بود وگذاشته بودن توی نایلونش. احتمالا یکم دیگم بخرم ببرم برای حسینیه مون

لطفالایک نکنین. 
من اون یکی تاپیک و نخوندم نمیدونم چه روش هایی استفاده میکنن . تو این تاپیک نهایت طلای سبک یا سکه بخر ...

اتفاقا اونجاعالیه من همیشه چندصفحشو میخونم یه کاربری اونجاس که قشنگ پس اندازرواصولی یادمیده.. من همیشه خودمومدیونش میدونم

لطفالایک نکنین. 

دوازده عدد نی استیل دارم که دائم مورد استفاده هستند

یکبار مصرف و بلا استفاده هم نداریم

ققنوس
تایپیک شما خیلی مفیده دیدم اینقدر ماشالله وارد هستید گفتم تایپیک مدیریت مخارج فقط شما بلدید مدیریت ک ...

اون تاپیک هم عالیه 

پر از نکته مفید و آموزنده ست 

اگر گزیده مطالبش رو بخونید متوجه میشید

ققنوس

دوتا لیوان اسموتی دارم که دوتا نی پلاستیکی دارن

قاشق چنگال تابه تا و پلاستیکی هم نداریم ✅

بانکه هم من ۱۰تا دارم برای حبوبات و گردو و شکر و...

۵تا همون مدل کوچیک تر دارم برای کشمش و مویز و انجیر خشک و ...

ادویه هامم براشون شیشه کوچیک گرفتم و همه رو توی یک کشو چیدم که قبلاً هم عکسشو گذاشته بودم

دمنوش هامم زیادن که باید کم بشن ولی شیشه هاشون همه یک دست و مرتبن

میمونه شیشه سبزی خشکا که شیشه هاشون همه یک دستن ولی برگ و جا گیره و باید عوضشون کنم.

عکس اینا رو هم میذارم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿