2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45542 بازدید | 1781 پست
نوشیدنی یکبار بیارم کافیه؟یا مثلا آخراش نسکافه هم بیارم؟

من میگم نسکافه نه

همون چای خوبه

می دونی نسکافه سلیقه ای شاید کسی دوس نداشته باشه شما شناخت ندارید ولی چای عامه پسند

شادی صدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو بار یا یک بار؟

خوب یه بار که اولش که اومدند.

چای دوم بستگی داره چقدر به اصطلاح بشینن

اگه صحبت ها طول کشید دوباره یه سینی بریزید این سینی دوم معمولا خانم ها دیگه بر نمی دارن ولی اقایون چای دوس دارند

اگه زودتر تموم شد دیگه نیازی نیست.

شادی صدام کنید
فکر کنم از هر کدوم ۱۲ تا بخرم کافی باشه

اگر مراسماتی مثل بله برون رو در منزل برگزار میکنید بیشتر بخرید 

اگر نه مراسمات رو در سالن یا رستوران برگزار میکنید همون دوازده تا کافیه 

گل طبیعی هم بنظر من که زیبا و شکیل می‌کنه میزتون رو 

ققنوس
سوال بعد اینکه چه چیزهایی برای پذیرایی بذارمآیا تو یه ظرف میوه خرد کنم با چنگال بردارنیا همون میوه د ...

ذوق زده شدم عزیزم🥲 انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

میوه رو سالم بزارید و خورد نکنید،برای خاستگاری مناسب نیست ب نظرم،مخصوصا که جلسه اول هم هست

ظرف هاتون ست باشه خیلی جلوه خوبی داره

توی سینی چای هم شمع و گل نزارید برای جلسه اول لزومی نداره،انشاالله بمونه برای بله برون

خلاصه میخوام بدونم با همین وسایلی که دارم بگذرونم خواستگاری رو ؟یا برم بخرم؟مثلا کارد میوه خوری خوب ...

عزیزم کارد و چنگال ست پذیرایی رو کامل می‌کنه ، و چنگال خیلی واسه میوه خوردن لازمه بنظرم

چند شاخه گل طبیعی تو گلدون بذارم رو میز یا لازم نیس؟

بله ،عطر گل طبیعی تو خونه می پیچه، و این نشونه ذوق صاحبخونه اس،من همیشه سعی میکنم وقتی مهمون داریم گل طبیعی چند شاخه بگیرم ،معمولا آلستریا ، مریم و تو این فصل نرگس 

سلام یلداتون مبارک 

من امروز رفتم بازار و خیلی وسوسه میشدم برای خرید چون زندگی خیلی جریان داشت و همه مردم در تکاپو شب یلدا بودن 

ان‌شالله تو این شب هیچ زن و مردی شرمنده نباشه 🥲 الهی امین 

ورودی : دو جفت جوراب گرم یکی برای خودم یکی دخترم 

خروجی : یه تیشرت و دوتا شلوار لی که دیگه استفاده نمیشدن 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام یلداتون مبارک من امروز رفتم بازار و خیلی وسوسه میشدم برای خرید چون زندگی خیلی جریان داشت و همه ...

ای جانم

من عاشق بازارهای دم مراسماتم یلدا..نوروز...

🌹

خیلی خوبه کنترل تو ورودی داشتین🥰

مثبت اندیش😇

سوال بعد اینکه چه چیزهایی برای پذیرایی بذارمآیا تو یه ظرف میوه خرد کنم با چنگال بردارنیا همون میوه د ...

سلام عزیزم انشالله خیر باشه😍

نه هیچی نگیرید لطفا طرز فکرتون و به این سمت ببرید که شما همینجور هستید و داماد ایندتون باید شما رو همینجور که هستید بپذیره

عین مهمونی ساده برگزار کنید میوه درسته و سه نوع (ترجیحا موز هم بذارید😁) شیرینی مشهدی یا نوعی باشه که خرد نشه و شکلات (خودشونم شیرینی میارن اونم تعارف کنید) با چای یا اگه اهلش هستید نسکافه ای چیزی

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را