2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45821 بازدید | 1794 پست
این جمله قشنگ بود😁«قانون مورفی میگه تو اگه یبار با تیپ بد بری بیرون همون دوست قدیمی با کلاستو میبین ...

واقعییییییییه من رفته بودم بازاری که از اتفاق خاکی بود و هنوز آسفالت نشده چادرم خاکی شده بودو وضعم یکم نامرتب جایی کار داشتم اما نیم ساعت وقت بود رفتم سوپر مارکت بزرگ شهرمون که وقتم بره دوسته دبیرستانم که خیلی به خودبرس هست و یکمم از صمیمیتمون کم شده بود رو دیدم😅😭😭🤣🤣

خیلی بد بود و در عین حال خندم گرفته بود چون ۴ سال ندیده بودمش و فکر نکنم به این زودیا ببینمش🫡😐😑🤣🤣🤣

کاملا درسته فقط مثلا من وقت میذارم پشت سرهم میشورم اینجوروقت زیادمیبره انگارازاون اتومات ها خواستم ب ...

اتومات فقط وقتی بگیر که ماشین لباسشویی رو بذاری کنار 

چون اون ظرفیت شستن لباس هم داره 

من اگه ماشین لباسشوییم مشکل داشت قطعا اونو رد میکردم و به جای پتوشو یه اتوماتشو میگرفتم هرچند قیمتش بالا بود 

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا درسته فقط مثلا من وقت میذارم پشت سرهم میشورم اینجوروقت زیادمیبره انگارازاون اتومات ها خواستم ب ...

اره خب وقت زیاد میبره 

ولی من توجه نمیکنم 

حساب میکنم اگه خودم قرار بود تو حموم اینها رو بشورم چقدر اذیت میشدم 

چون بچه کوچیک و مهمان شب خواب داریم نمیتونستمم زود زود پتو ها رو بدم خشکشویی 

❌لایک❌
واقعییییییییه من رفته بودم بازاری که از اتفاق خاکی بود و هنوز آسفالت نشده چادرم خاکی شده بودو وضعم ی ...

😂😂😂😂ای خدا 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بطری آب بدون استفاده نداریم

کبریت مقداری داریم چون بیرون می ریم نیاز میشه یا گاهی فندک کار نمی کنه 

ظرف ترک خورده درحال حاضر چند روز پیش یه ظرف تقریبا دکوری ام شکست همسرم گفت نگه دار چسب بزنم

میگن ظروف لب پر اینا نگه ندارید ولی نمی خوام در این مورد دچار وسواس بشم.

شادی صدام کنید
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️بطری های اب بدون استفاده،کبریت بدون استفاده،ظروف ترک خورده یا شکسته✅️✅️✅️چون مو ...

بطری آب بدون استفاده نداریم پسرا دو تا بطری آب  دارن تو فصل سرما خیلی استفاده نمیشه اما تو بقیه فصول سال مصرف میکنن و اگر بشکنن یا خراب بشن باید سریع جایگزین کنیم

کبریت داریم اما بی استفاده نیست و برای منقلمون استفاده میکنیم

ظرف لب پر و ترک خورده هیچوقت نگه نمیدارم 

ققنوس
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️بطری های اب بدون استفاده،کبریت بدون استفاده،ظروف ترک خورده یا شکسته✅️✅️✅️چون مو ...

بطری آب یه دونه دارم که قدش بلنده تو یخچال جا نمیشه، قطرش هم زیاده تو دریخچال جا نمیشه؟!  گذاشتم خروجی ولی هنوز از خونه خارج نشده( میخوام بدم به کسی)

کبریت هم چندتا داریم گاهی نیاز میشه

یه تابه سرامیکی دارم که داخل تستر استفاده میکردم، تازگی ترک های ریز افتاده ولی هیچ شکستگی نداره. فقط از درون خط افتاده.

تا جون داره استفاده ش میکنم بعد میره خروجی 😁

ظرف لب پر  ندارم هرچی لب پر بشه همون لحظه میره خروجی. مگه اینکه پریدگیش خیلی ریز باشه و با سمباده بشه صافش کرد وگرنه میره خروجی چون خطرناکه 

تنها بطری آبی که داریم، یکی هست

تو ماشین و توش اب هست برای مواقع ضروری 

اکثرا هم استفاده میشه و دوباره پرمیکنم و همون صندوق عقب میذارم 

بطری اب دیگه ای نداریم 

حتی تو یخچال

کبریت کلا نداریم، اهل آتیش روشن کردن موقع تفریح و پیکنیک نیستیم چون نه چایی آتیشی دوست داریم و نه جوجه و اینا که با ذغال درست بشه 

ظروف لب پر و شکسته که چسب خورده باشه یا همونجوری بنابه هردلیلی داشته باشیمم مطلقا نداریم 

حتی یه نعلبکی هم لب پر بشه میذارم خروجی  

❌لایک❌
تنها بطری آبی که داریم، یکی هست تو ماشین و توش اب هست برای مواقع ضروری اکثرا هم استفاده میشه و دوبار ...

اهان یادم نبود 

یکی دوماه پیش برای پسر کوچولوم یه ورودی بطری اب داشتم، که مرتب استفاده میکنه و دوسش داره 💕

❌لایک❌

بطری آب فقط دوتا شیشه ای داریم . (بطری های نوشیدنی هم بعد تموم شدن میرن بازیافت)

کبریت و فندک نداریم. 

ظروف ترک خورده یا شکسته هم همون موقع خروجی میشن. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil