2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 45758 بازدید | 1791 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد گلدون من قبلا خییییلی گلدون داشتم شاید بالای سی تا بودن که به مرور همه ی پلاستیکی هارو رد کر ...

گل خواستگاریتو بده به یه خیره عزیزم 

یا تو دیوار اعلام کن و هدیه بده به کسی که نیاز داره 

❌لایک❌
من امروز با علائم‌سرماخوردگی بیدار شدم رفتم دکتر گفت علائمی که نداری حالا شاید اولش یا خفیفخلاصه گفت ...

عزیزم امروز چطورید؟ 

اگه دیدی سرما خوردی حتما تموم برنامه هاتو کنسل کن و استراحت کن 

هیچ چیز و هیچکس مهمتر از خودت و همسر و گل دخترت نیست ❤

❌لایک❌
گل خواستگاریتو بده به یه خیره عزیزم یا تو دیوار اعلام کن و هدیه بده به کسی که نیاز داره

تو دیوار که نمیشه بذارم خوشم نمیاد😅 احتمالا بدم به خیریه.

ممنون از راهنماییتون هیدوا جان♥️

نهال🌱

ترسو جون. خوبی؟ بهتر شدی؟

خیلی ممنونم از احوالپرسی تون دکتر وقتی دید بچه کوچیک دارم مهمونم دارم من بست به سرم وامپول 

دیشب راحت خوابیدم

هیدواجان بهم گفتی کنسل کنم 

دفعه پیش که برای سه روز بیرون رفته بودم ولباس کافی نبرده بودم گفتی برو از همون جا لباس بخر

راستش من هنوز انقدر قوی نیستم انگار برای جور تصمیم گیری ها هنوز اماده نیستم.

ولی صحبت های شما ودوستان عجیب ملکه ذهنم میشه

والبته بگما من باید زود زود خوب شم چون به امید خدا یکشنبه برای روز مادر قرار با مامان وابجیا بریم یه جای زیارت رستوران وزیارت وگردش

شادی صدام کنید

صبح با حال بهتری بیدار شدم اول لباس زیرام شستم

بعد برای اولین بار در این ۳۵ سال لباس خونگی هام اتو زدم حس خوبی بود جلوی ایینه حسابی قربون صدقه خودم رفت موهام شونه زدم یه دستی به سر وروم کشیدم

دیشبم با تمام بدحالی کرم دور چشم وابرسان ومرطوب کننده قبل از خواب زدم

شال یلدا خودم اتو زدم

دوتا بالشت قرمز مخمل مامان جان داده امروز به جای اینکه فکر کنم اضافه است دراوردم روبالشتی سفیدش اتو زدم کلی قربون صدقه مامانم رفتم که برام زحمت کشیده اینا خریده

تازگیا هر وقت می بینمش مرسی فلان چیز برام خریدی چون خوشحال میشه

وقتی میگم اصافه یا لازم ندارم ناراحت میشه .

حصور ذهن ندارم گفتم یا نه یه عکس مادرم ودخترم چاپ کردم بردم براش خیلی خوشحال شد یه جورایی کادوی روزمادر بود چون پول بدم میده به خودم هدیه غیر نقدی خیلی سلیقه ای دیگه می دونیم هممون

الانم تکیه دادم به همون بالشت قرمزای مخمل ام دارم برات تایپ می کنم

فقط کاش یه سینی صبحانه هم داشتم

[اهل خونه خوابن]

شادی صدام کنید

میگم همین الان چیزی به ذهنم رسید ولی برای شهرهای کوچیک خوبه اگه دسته گل هاتون به نسبت نو ببرید این مغازه های تشریفاتی که دسته گل این جور چیزا دارن 

بگید هدیه بدن به عروس خانم ها

اگه فروشنده خانم باشن فکر کنم بپذیرن فروشنده های خانم انعطاف پذیری ببشتری دارند

شادی صدام کنید

سلام به همگی شادی جان انشالله تا جمعه کاملا خوب و سرحال شی❤️

درمورد چاقو قبلا پاکسازی کردم اینجا هم گزارششو دادم که دو چاقو که جنساس خوب نبود و یه دست کارد پنیر خوری گذاشتم خروجی

الان یه سرویس چاقو دارم که استفاده میکنم با دو دست میوه خوری برا پنیر و کره هم یه دست که جنسش خوبه ولی تیز نیستن استفاده میکنم

خروجی امروز:

یه بطری آب برای دخترم که هدیه بود ولی جنسش اصلا خوب نیست آب توش یکم موندنی بو میده و کپک میزنه😑

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️چاقوهای ارزان وبی کیفیت که به هیچ دردی نمی خوره✅️✅️✅️

اصلا ندارم خداروشکر 

موجودی چاقوهام یه سرویسه که جنسشون عالیه

برای میوه خوریم یه هجده نفری صدفی مارک ام جی اس دارم وشیش تاهم جلوی دستی تامام

لطفالایک نکنین. 

دوستان عزیزم میشه من راهنمایی کنید

برای حدود ۱۲ نفر 

چه سایز قابلمه ای برای برنج

چه سایز قابلمه ای برای خورشت برنج

چقدر گفتم من مهمون زیر ده نفر ندارم دیشب به پیشنهاد همسرم وقبول کردن من یه خانواده اصافه شد

شادی صدام کنید
دوستان عزیزم میشه من راهنمایی کنیدبرای حدود ۱۲ نفر چه سایز قابلمه ای برای برنجچه سایز قابلمه ای برای ...

سلام دویت عزیزم اگه نمیخوای وسیله دیگه ای برا خونه اضافه کنی در دو قابلمه سایز متوسط برنج رو دم کن اینجوری کیفیت برنج هم خوب میشه