2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 47014 بازدید | 1834 پست
اگر بخوای قاطی کنی میگن روغن مایع ، روغن جامد و آرد رو به نسبت مساوی قاطی کنمن روغن میزنم بعد آرد پا ...

اسکرین گرفتم حتما امتحان میکنم 😘❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تو جابه جایی ها کلی از گلهام خراب شدن گلدون هاشو دادم مامانم الان فقط یدونه سانسوریا دارم تو پنجره آشپزخونه .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شادی جون برای شب یلدا مهمون داری؟اگه اره لطفا بگو برنامه ات برای پذیرایی چیه ❤️ماهم مهمون داریم قرار ...

بله عزیزم مهمون دارم اگه یادتون باشه همیشه میگم مهمونی های من بیشتر مواقع زیر ده نفر

شام فسنجون

پیش غذا :غذای محلی خودمون اجازه بدید نگم چون خیلی حضورم اینجا زیاده گاهی ادم گلایه ای درد ودلی می کنی شناخته میشم همسرم بی نهایت به شبکه های مجازی حساس

سالاد:سالادمرغ

میز یلدا:

یه چیز کیک که از انلاین کلاس شرکت کردم

یه مدل نوت،دسر کدوحلوایی،یه دیس کوچیک مزه

میوه وچای

علی االحساب به همسرم گفتم انار ولبو نخره

چون بچه کوچیک داریم ایتم هایی انتخاب کردم که نتونن بهم بریزن.مثلل دخترم دونه های انار پخش می کنه روی زمین

شادی صدام کنید
بله عزیزم مهمون دارم اگه یادتون باشه همیشه میگم مهمونی های من بیشتر مواقع زیر ده نفرشام فسنجونپیش غذ ...

به به پیشاپیش خدا قوت و خوش بگذره بهتون❤️❤️😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یکی از دوستان این عکس و گذاشته بود تو تاپیکمثلا مقایسه یه خونه ماکسیمال و یک خونه مینیمال ولی به نظر ...

به شخصه هیچوقت نتونستم باشال مبل کناربیام. اخه مبل چرابابد شال ازاینورواونورش اویزون باشه

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️گلدان های اضافی✅️✅️✅️

عاشق گل وگیاهم ولی اصلا به دستم نمیاد. سه تاکاکتوس فقط دارم پای پنجره اشپزخونه.قبلا ها چقدرگل میخریدم😕یه سری حدودده تاگلدون ازشمال خریدیم ولی به یکماه نکشیده همگی خراب شدن

لطفالایک نکنین. 
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️گلدان های اضافی✅️✅️✅️

وای وای نگم براتون از گل و گلدون های اضافه🫣🫣🫣🫣🫣‌

حدود ۱۰-۱۲ تا گلدون طبیعی داریم تو خونه !! 

یک سری گلدون خالی هم تو بالکن و انباریه که همیشه تو ذهنمه مرتب کنم و ردشون کنم😑😑😑😑  

گل خیلی دوست دارم ولی مریض شدنشون واقعا از لحاظ روحی اذیتم میکنه🥲

بقیه دوستان هم اگه دوست دارید بفرمایید برنامتون برای شب یلدا چیه ❤️😁

ما اکثرا میریم خونه ی مادر همسرم البته از قبلش دعوت میکنه خانواده ی منم دعوت میکنه همه با همیم !!! امسال خانواده ی من اینجا نیستن !!!! ایشون اگه دعوت کنن از عصر  میریم اگرنه بعد شام میریم یه سر میزنیم بهشون !!!!

من شخصا یلدا رو خیلی دوست دارم و خونه ی خودمون همیشه میز میچینم با هرچی باشه دسر و کیک و اینام درست میکنم !!! 

گل و گلدون:

دوتا گلدون گل طبیعی تو خونه داریم

دوتا گلدون مصنوعی(تو یکیش گل های دسته گل عقد و تو یکی گل های خاستگاری و گذاشتم)

ی ظرف سفالی خیلی کوچولو که توش یدونه کاکتوس کاشتم

۴تا گلدون کاکتوس بزرگ که راه پله هستن 

۴/۵تا هم گلدون اضافه دارم تو راه پله که باید ی فکری براشون بکنم

ظرف دیزی داشتم که گلدونش کردم و فعلا خالیه