2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50253 بازدید | 1959 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت از بلوری یخ شفاف بود یا خونه هاش و میگفتی؟😅من منظورم یخ شفاف بودا

یخ شفاف چجوریه 

نگاه داخلش که اب کنی یه تکون بدی همش تیکه تیکه میشه اندازه مربع ها و یخ های یکسان میده 

من یخ شفاف نمیدونم چیه عکسشو بفرست 

بدونیم آبرومون نره جایی بریم😅🤌

مثبت اندیش😇

نه اخه خودمونم از این قالب داریم ،فکر کردم منظورتون از بلوری یخ شفافه😂😂😅

اوه از اینا که من ندیدم به این شفافی 

سرچ کن ببین چجوری درست میکنن

شایدم ژله چیزیه 

و الکی گذاشته یخ شفاف😂😅

مثبت اندیش😇

یخ شفاف چجوریه نگاه داخلش که اب کنی یه تکون بدی همش تیکه تیکه میشه اندازه مربع ها و یخ های یکسان مید ...

بالا گذاشتم 

اخه به یخ شفاف یخ بلوری میگن ،بعد من فکر کردم این قالبه ویژگی خاصی داره که یخ و شفاف میکنه😂😂😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اوه از اینا که من ندیدم به این شفافی سرچ کن ببین چجوری درست میکننشایدم ژله چیزیه و الکی گذاشته یخ شف ...

نه واقعا شفافه من با اب جوشیده امتحان کردم نشد 

دستگاه تصفیه هم نداریم

میگن با اب معدنی هم شفاف میشه ولی هنوز امتحان نکردم 

نه واقعا شفافه من با اب جوشیده امتحان کردم نشد دستگاه تصفیه هم نداریممیگن با اب معدنی هم شفاف میشه و ...

نمیشه با آب مقطر امتحان کن الان منم سرچ کردم

من آب معدنی گذاشتم اینجوری نشد یخش

آب از اسپیلت اگه هست امتحان کن اونا رو میگن آب مقطره 

مثبت اندیش😇

نه واقعا شفافه من با اب جوشیده امتحان کردم نشد دستگاه تصفیه هم نداریممیگن با اب معدنی هم شفاف میشه و ...

فقط با آب تصفیه این شکلی میشه و حتما ظرف جایخی باید در داشته باشه 

آب معدنی هم یه شفاف نمیده

ققنوس
چینی زرین سرویس ۶۸ میلیونی هم داره . هرکسی که جنس ایرانی می‌خره مشکل مالی نداره

عزیز من منظورم این نبود هرکس جنس ایرانی میخره مشکل مالی داره !!!! من نظر شخصی خودم رو گفتم که اون چینی ها از لحاظ زیبایی ، کیفیت، سبک بودن قابل قیاس نیستن با چینی های ایران !  

😂عزیزمممنم روز اول ازدواجم طرز تهیه غذا رو گوگل کردم😂،بعضی چیزا بلد بودم ولی نه کاملا

من فقط برنج ومرغ بلد بودم اونم نه کامل فقط میپخت غذام نه طعم خاصی نه مزه خاصی چون 15سالم بود ولی الان بعد 10سال ریانباشه دستپختم زبانزده😊ولی خب شوهر بیچارم پیر شد تامن اشپزشدم

لطفالایک نکنین. 
یک سوال برام پیش اومدهبه نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی ...

گرون وباکیفیت چون معمولا نمیشکنه  وادم درسال بیشتر ازچندبار مهمون اونجوری نداره که اون سرویسوبیاره

لطفالایک نکنین. 
نمیشه با آب مقطر امتحان کن الان منم سرچ کردممن آب معدنی گذاشتم اینجوری نشد یخشآب از اسپیلت اگه هست ا ...

اب مقطر نداریم 😢