2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50090 بازدید | 1950 پست
موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️سینی های اضافه فر✅️✅️✅️✅️✅️✅️کتاب های آشپزی✅️✅️✅️چون هر دو ...

ندارم گلم

قبل از اومدن به این خونه تنها کتاب اشپزیمو اهدا کردم به کتابخونه 

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ممنونم بابت وقتی که گزاشتی عزیزم❤️🌿قلقش چیه 😅چند نفر دیگه هم گفتن قلق داره واسم جالب شد باید ...

برای نچسب کردن اول باید ظرف رو بزارید رو حرارت و اجازه بدید اینقدر داغ بشه که وقتی چند قطره آب بریزید تو ظرف آب ها به حالت گلوله های گرد تو ظرف حرکن کنن( بهش میگن پدیده ی لیدن فراست:

ttps://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%86%E2%80%8C%D9%81%D8%B1

)

بعد از این مرحله روغن رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم اونم گرم شه دقیقا تا قبل از اینکه به مرحله دود کردن برسه و از اینجا تابه ی شما نچسب میشه دیگه. 

یه تجربه که من واسه مرغ و کتلت دارم اینه که نباید زیاد جا به جا کنید مرغ رو اجازه بدید کامل که سرخ شد خودش جدا میشه از تابه. 

در مورد بقیه جنس هایی که گفتید من اطلاع دقیق ندارم راستش. منتها طبق تحقیق هایی که کردم پخت غذا های اسیدی تو ظروف شیشه  ای و استیل بی ضرره و به همین دلیل تو هتل ها و رستوران ها کلا ظروف استیل استفاده میشن. 

یه ظرف نون برنجی و یه قوطی قرص گیاهی خالی شده بود و مصرفی نداشتیم، گذاشتم خروجی 

دوتا زیرپوش نو دیگه سایز همسرجان نبود، اونام رفت خروجی

نارنج های حیاطمون داره میرسه، کلا مصرفی نداریم 

احتمالا یه مقدارش رو بدم به صاحبخونه و بقیه ش رو تعارفی ببخشم به فامیل، یه سر هم بهشون میزنم خوشحال میشم از دیدنشون 

❌لایک❌
ماگ، مگنت، کتاب اشپزی و سینی اضافی فر ندارم. وسایلی که شاید روز مبادا به کار بیاد: چند تا قالب یخ، ا ...

لیوان ۱۲ تا دو دست 

قالب یخ هم یخچالمون داره و هم یه دونه از این سفیدهای بلوری میکنه دارم  تو شبانه روز ۳باری یخشو خالی میکنم 🌿

مثبت اندیش😇

عزیزم اون مونده به شرایط مالی شما مطمئنن چینی فرانسوی و آلمانی قابل قیاس با چینی های ایرانی نیست🫠🫠 ...

چینی زرین سرویس ۶۸ میلیونی هم داره . هرکسی که جنس ایرانی می‌خره مشکل مالی نداره

ققنوس

یدونه کلیپ آموزش کاچی با شیره انگور داشتم ، درستش کردم اون کلیپ رفت خروجی و متنشو کپی کردم یه جا که داشته باشم ، یکم شیره قدیمی داشتیم اونو کامل مصرف کردم یدونه شیره جدید داداشم سوغات اورده بود جایگزین این شد ، از مهمونی زعفرون دمکرده اضافه اومده بود اونم استفاده شد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
یک سوال برام پیش اومدهبه نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی ...

من برای خودمون و مهمان  یه نمونه استفاده میکنم  خیلی کم میشکنه الان ۶ساله فک کنم از هر کدوم یه دونه یا دوتا شکسته 

دو دست از هرچیزی دارم

مثبت اندیش😇

لیوان ۱۲ تا دو دست قالب یخ هم یخچالمون داره و هم یه دونه از این سفیدهای بلوری میکنه دارم تو شبانه ر ...

قالب یخه چجوریه؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

الان که دقت میکنم 

چه علاقه ای به عدد ۲ دارم😂🙃😉

دو دست لیوان  دو تا پارچ 

دو دست بشقاب میوه خوری و.......

دو سرویس پخت و پز

سرویسم چیزهای زیاد داشت من یه مقدارو فروختم دیوار خیلی قبل پیش 

الکی بودن کابینت شلوغ کن بودن فقط

مثبت اندیش😇