2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 49583 بازدید | 1927 پست
فقط با آب تصفیه این شکلی میشه و حتما ظرف جایخی باید در داشته باشه آب معدنی هم یه شفاف نمیده

ممنون از راهنماییت ❤️😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سری قبل که مهمون داشتم اعاراض میکردن که لیوانامون خیلی درازوباریکن😂بعد به سری هم توب اکسپلوراینستا داشت چک لیست جهیزیه میداد بعد گفت دوسرویس لیوان نوشابه خوری ودوسرویس شریت خوری. فرقشون چیه؟ 

لطفالایک نکنین. 
سری قبل که مهمون داشتم اعاراض میکردن که لیوانامون خیلی درازوباریکن😂بعد به سری هم توب اکسپلوراینستا ...

نوشابه خوری همون نیم لیوانه ما قدیمیا بهش میگیم نوشابه خوری

شربت خوری هم لیوان بلند و باریک 

من خودم سر سفره لیوان کوتاه میذارم برای سرو شربت و نوشیدنی های خارج از سفره لیوان بلند

ققنوس
وقتی استفاده کنی میگی چرا زودتر استفاده نکردم منم تو اشپزخونه جا نداشتم با جای ماشین لباسشویی عوض کر ...

ممنون عزیزم راستش دودل بودم بفروشم یا نه 

ولی از وقتی با دوستان مشورت کردم همه گفتن نگه دارم 

بیشتر راغب شدم هر طور شده براش جا درست کنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

برای خودم  و مهمون سرویسام زرین هست و خیلی راضیم ..دم دستی طرحش فرق داره با مهمون ...ما پرجمعیت یک و سرویسم ۱۸نفره است ..زرین هم شیکه هم سبکه  هم خش  نمیفته هم قیمت معقوله  

تازکیا دم دستم تک و توکی مونده چون بچه کوچک دارم ناخواسته از دستشون افتاده شکسته یا موقع شستن ..اتفاقا چند روز اخیر همسرم گفت به سرویس جدید بخر ..عجبا ..همسرمان رو ظرف و ظروف حساسه و کلا آدم خوش سلیقه ای هست ..گفتم بزار فک میکنم بهش ..گفت هااان نکنه نقشه داری از قبل براش ...

راستش پارسال عید یه سرویس زرین شش نفره خریدم دزدکی و رو نکردم ..البته بخاطر همین تک و توکی شدن خریدم ولی بعداً گفتم بذار دخترم بقیه رو هم ناقص کنه ..بیارم دم دست ..الان دیگ دوستاش شده و می‌فهمه ک باید مواظب باشه .‌‌‌‌‌‌‌‌عید این سرویس و رو میکنم 

سری قبل که مهمون داشتم اعاراض میکردن که لیوانامون خیلی درازوباریکن😂بعد به سری هم توب اکسپلوراینستا ...

نمیدااانم  خواهر 

فقط اینو می‌دونم که من لیوان بلند ندارم و کلا شش دست نیم لیوان دارم

ممنون عزیزم راستش دودل بودم بفروشم یا نه ولی از وقتی با دوستان مشورت کردم همه گفتن نگه دارم بیشتر را ...

حتما اینکار و انجام بده ..منم چند سال پیش که اومدم این خونه جدید ..جا نداشت برا ماشین و ما یه کابینت رو جابجا کردیم سال ۹۷یه تومن هزینه این جابجایی شد  ولی بقدری راضیم که نگو ..عصای دست خانم شاغل و بچه داره ..اولش ما گفتیم ماشین رو ببریم تو راهرو حمام اما دیدم بخار حمام باعث زنگ زدن و خوردگی میشه ..

ولی همیشه به همسرم میگم جای لباسشویی تو اشپزخ.نه نیست ..نمیدونم اینو کی مد کرد ..رخت چرکو بیار آشپزخونه 😘😘

اگ قرار باشه خونه جدید بخرم یا بسازیم حتما جایی برای لباسشویی مجزا از آشپزخونه درست میکنم 

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بلنبگو ایشاااله🤗🤗

صبورا جانباز مدل رومیزی داره میتونی بری پیجشو چک کنی اون معمولا یچی میخره جزئیاتشو هایلایت میکنه که ...

ممنونم، اینستا ندارم ،برم ببینم از اینستا کی میتونم استفاده کنم   

یک سوال برام پیش اومدهبه نظرتون سرویس غذاخوری برای مهمان ،گرون و باکیفیت باشه خوبه یا ارزون و معمولی ...

نظر شخصی من اینه که گرون نه حتما ولی چینی و با کیفیت باشه  ،چون ابزار پذیرایی نشونه سلیقه خانوم خونه اس

بنده چون خودم حساس هستم به دمای غذا و اگر غذا کمی سرد بشه دیگه نمیتونم بخورم بله شمع میذارمدر راستای ...

در تایید صحبتهای شما ،خونه مامانم ظروف سوفله خصوصا ایام ماه مبارک و پذیرایی افطار خیلی کاربرد داشت ،ولی من نمی‌دونم چرا در مقابل خریدنش مقاومت میکنم 

باریک و بلندارو میگن شربت خوری

من لیوان شربت خوری داشتم فروختم و به جاش نیم لیوان خریدم.

ازشون هم برای شربت استفاده میکنم و هم سر سفره