2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 85867 بازدید | 3093 پست
مامانم فرش میبافه. پنجاه ساله بافت و بافت و بافت. اومد خونمون. خونشون دزد زد. همه فرشارو برد 😔فر ...

عجب، براشون ناراحت شدم

حاصل دسترنج چندین سالش بود🥲

گفتم اول از نظر دوستای مینیمالم بهره ببرم

بعد شروع به گشتن کنم❤️

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

در مورد چایساز و کتری برقی بحث شد مادرِ همسرم کتری برقی داره همیشه بعد اینکه آب جوشید تو فلاسک چای دم میکنن منم این خونمون تو آشپزخونه جای مناسب برا چایسازو ندارم فقط وقتایی که مهمون بیاد استفاده میکنم بقیه ی وقتا تو کتری قوری بنظرم برا خانومایی که وقت کافی ندارن یا شاغلن بیشتر بدرد میخوره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب، براشون ناراحت شدمحاصل دسترنج چندین سالش بود🥲گفتم اول از نظر دوستای مینیمالم بهره ببرمبعد شروع ...

اره. کمر و پا و...همه چیز گذاشت تو این کار.  ک بده به بچه هاش سرمایه ای باشه براشون ولی حیف شد.   انشالله بهترین تصمیم رو بگیری 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
این مدت هیچ کار مینیمالیستی نکردم. تراپی رفتم. آدم خیلی زودرنجی هستم...مقداری بهتر شدم اما هنوز زودر ...

فیگی عزیز

منم زود رنج بودم و هستم

از وقتی با افرادی که مزاحم من بودن و حالمو بدمیکردن و باعث رنجشم میشدن قطع ارتباط کردم

اوضام خوب شده

افرادیم که منو دوست داشتن برام موندن و تعدادشون محدوده ولی با اونا شادم 

یه دوره داره نگران نباش 

از خدا بخواه افرادی باعث رنجشت میشن رو از سر راهت برداره همین🌹🫶

مثبت اندیش😇

کتونیامو با یه فرچه و مایع خوب کف مال کردم و سریع کهنه کشیدم 

چون نمیشد بشورم کامل خیس میمونه کفی طبی اش رو عوض کردم

قبلی 🗑رفت خروجی

گیره های فلزیم جمع میکردم که مثلا بارون بیا و زنگ نزنن نگو داخل ظرفه خیس بوده و گیره ها زنگ زدن 😅 

گیره فلزی دیگه نمیخرم و این زنگیا رفتن خروجی🗑

لاکی از سرویسم هس بسه🙃

مثبت اندیش😇

از وسایل برقی گفتید امروز رفتم غذاساز رو از تو کارتون دراوردم گذاشتم رو دست. 

شاید تا الان پنج بار ازش استفاده کرده باشم. امروز دیگه تعدادی میوه تو یخچال مونده بود داشتند خراب میشدند ابشون رو گرفتم بچه ها دوست داشتند. از این به بعد دیگه برش نمیدارم. (چون تو کارتون بود حوصله نداشتم درش بیارم و قطعاتش رو وصل کنم😬). 

کارتون بزرگش رفت خروجی.‌

یه ظرف نگهدارنده ترک خورده و مقداری فوم و پوشال رو هم انداختم.

✨✨✨

وسایل برقی اشپزخونه ی من اینا هستند: کتری و گوشتکوب برقی، چرخ گوشت، غذاساز و سرخ کن.

کتری برقی رو چند ساله برداشتم و اضافه ست. 

غذاساز هم دو قطعه ی خورد کن و چرخ گوشتش رو تا حالا استفاده نکردم و برای من اضافه هستند.  

سرخ کن رو امسال خریدم و راضیم.‌ 

از وسایل برقی گفتید امروز رفتم غذاساز رو از تو کارتون دراوردم گذاشتم رو دست. شاید تا الان پنج بار از ...

سرخ کن ازین مدل جدید است ؟بدون روغن ؟ عکسشو میذاری؟ میشه بگید چکارایی باهاش انجام میدید ؟

سرخ کن ازین مدل جدید است ؟بدون روغن ؟ عکسشو میذاری؟ میشه بگید چکارایی باهاش انجام میدید ؟

بله بدون روغن.

عزیزم مال من یه مارک معمولیه مارکهای بهتری هم میشه تهیه کرد بستگی به وسع مالی داره دیگه. 

سیب زمینی و مرغ رو قابل قبول درست میکنه. بادمجون، ماهی و پیتزا  رو عالی. کیک فنجونی و شیرینی هم تقریبا سریع اماده و خوب میشند. 

همینها رو امتحان کردم. البته بعد از چند بار درست کردن قلقش دستم اومد.

بله بدون روغن. عزیزم مال من یه مارک معمولیه مارکهای بهتری هم میشه تهیه کرد بستگی به وسع مالی داره دی ...

مرغ خوب مغز پخت میشه ؟واسه من مارک گاسونیک هست  تنها چیزی ک کاربردی نداره برام همینه.   تو اینستا نظرات بقیه خوندم همه. ناراضی بودن. میگفتن خوب نمیپزه توش 

مرغ خوب مغز پخت میشه ؟واسه من مارک گاسونیک هست تنها چیزی ک کاربردی نداره برام همینه. تو اینستا نظ ...

بله قطعاتش رو ریز میکنم و از زمان انتخابی دستگاه بیشتر میذارم بپزه و یه کم روغن بهشون میزنم که خشک نشن. 

مامانم میگه اگه مرغ رو روز قبل تو مواد بذاری خیلی نرم میشه اماخودم از قبل نذاشتم. 

سلام دوستان ، منم خیلی وقته که سبک زندگی مینیمالی رو‌ پیش گرفتم تاپیک قبلی رو هم همون  موقع که استارت خورد تا اواسطش خوندم  ولی کارم‌ زیاد شد و نتونستم ادامه بدم الان که تاپیک جدیدو دیدم خیلی خوشحال شدم 😍 

من امروز کمد خودم و همسرمو تمیز کردم و کتابخونه خر‌وجیش شد :

یه شال نو که بهم‌نمیومد و استفاده نمیکردم‌

یه کیف 

دوتا کارت ویزیت که نگه داشته بودم بعدا ازشون خرید کنم 

جوراب خودم 

و‌کلی لوازم تحریر که استفاده نمیشد 

بجز جوراب همرو گذاشتم بدم به نیازمند

ســــــلام ازآدینه ی زییـــــا💖

صبح طی یک حـــــرکت مستقیم رفتم سراغ لباسهایی که گذاشته بودم داخل باکس دردار ببینم میخوامشون یانه 

12آیتم جدا کردم که بیشترش اصلا تن نکردم 

چن تاشم یکی دوبارپوشیدم ودیدم مناسبم نیستن 

کنارگذاشتم 

چن تا تیشرت 

دوتا شلوارنو 

چن تا پیراهن 

شال وروسری

گذاشتم بدم به کسی 

حالا 4تا شال جدا ازآیتم های بالا ضخیم که انگشت شمارسرم کردم وواقعااینجا نیازم نمیشه گذاشتم بدم به خواهرم 

3تا هم دامن که میذارم کنار سطل که اونام هم خوبن وتنگ شدن