2777
2789
عنوان

پیدا کردن رایگان pdf رمان

39 بازدید | 5 پست

سلام بچها 

کسی میدونه چطوری پی دی اف رمانایی که میخوام و رایگان پیدا کنم؟ جایی سراغ دارین؟

من خیلی دنبالشون گشتم پیدا نشد

فعلا دنبال جانان من که درباره ی آروشا و ایمانه میگردم

اینجوریه: آروشا یه دختر شیطون و دانشجوعه و ایمان یه پسر بچه مثبته که استاد دانشگاه آروشا و از غذا همسایه شه ایمان خیلی اعتقاداتش قویه و مجبوره یه جاهایی آروشا رو صیغه کنه که موقع برخورد باهاش گناه نکنه ...کلی باهم کل کل میکنن و اینکه عاشقونه س یکم

اگه کسی میدونه بگه از کجا باید پیدا کنم 🤍💋

تلگرام

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جی سرچ کنیم

اسم کتابی که میخوایی رو سرچ کن بالا میاره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت