2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 64418 بازدید | 2423 پست

خبر خوب اینکه همسرجان دیدن به صرفه نیست تعمیر جاروبرقی قبلی 

پس رفت خروجی✨

یه چیزی که من خیلی باهاش مخالفم همینه 

اینکه یه وسیله ای که خراب میشه و یکی نو براش جایگزین میشه، اون خرابه همینجور سالها یه گوشه خاک میخوره 

بیشترین انباشتگی های بزرگ خونواده ها یکیش همینه متاسفانه 

مثلا مادرم یه گاز و دوتا یخچال و کولر و آبگرم کن اضافه داره که نه تعمیر اساسی میکنن نه میفروشن نه میبخشن به کسی  😩

❌لایک❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خبر خوب اینکه همسرجان دیدن به صرفه نیست تعمیر جاروبرقی قبلی پس رفت خروجی✨یه چیزی که من خیلی باهاش مخ ...

موافقم 

من حتی درمقابل تعمیر هم گارد دارم. 

یادمه پدرم همیشه مثلا تلویزیون میسوخت می‌برد تعمیر میکرد و باور کنین اندازه یه تلویزیون نو هزینه میکرد و باز دو روز بعدش خراب بود. تعمیر قطعات وسایل برقی به نظرم ایرادی نداره ولی دیدم مثلا موتور دستگاه میسوزه و میبرن تعمیر. خب اون هرکاری کنی دستگاه سابق نمیشه و همون هزینه از جیبت رفته.

چندروز پیش سشوارمون رو زدیم به برق و دیگه روشن نشد. یه بار دیگه هم اینطوری شده بود و همسرم باز کرد خودش تعمیر کرد. این دفه که اینطوری شد گفتم بیخیالش دیگه یکی نو میخریم. دیدم باز همسرم آورده داره باز میکنه تعمیر کنه. در حین تعمیر من یه لحظه رفتم نشستم پیشش، زد به برق و یه جرقه زد و کم مونده بود آتیش بگیره. چشامون تا چند لحظه جایی رو نمی دید. چند تا از جرقه هاش هم ریخت روی موکتم و چندنقطه رو سوزوند. من عصبانی شدم برداشتم بندازم سطل زباله همسر نذاشت گفت میبرم تعمیر میکنم! این اقایون ذاتا عاشق وسایل خراب و به دردنخورن 😁

امیدوارم بتونم راضیش کنم یه نو بخریم چون واقعا ارزش نداره 

موافقم من حتی درمقابل تعمیر هم گارد دارم. یادمه پدرم همیشه مثلا تلویزیون میسوخت می‌برد تعمیر میکرد و ...

سلام عزیزم دقیقا همین اتفاق بر یخچال ما افتاده یه مارک ایرانی معمولی هست

دیگه قسمت فریزرش خیلی ادا میده مدام خراب میشه 

کلی از مرغ و گوشتامون حیف و میل شدن ریختیم رفت 

تاحالا 5 نفر اومدن بر درست کردن هربار 2 تومن دادیم 

جمعا 10 ملیون خرجش کردیم 

فعلا داره کار میکنه اما من هر چی به همسرم اصرار میکنم عوض کنیم قبول نمیکنه 

فعلا میگه تا یکسال دیگه شرایط تعویض اونم یخچال رو نداریم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
من فکر کردم با دستگاه اصلی میشه درست کرد اگه اینجوری سه کاره باشه اصلا مخلوط کن اضافه هستهمزنش خوبه ...

آره تا الان نیازی به مخلوط کن احساس نکردم‌.

همزنشم بد نیست یه بار باهاش خامه هم زدم قشنگ فرم گرفت چند بارم کیک درست کردم.

نهال🌱

من رو تختی رو دوست دارم تخت رو شیک نشون میده و خوب گرمه چه زمستونچه تابستون که کولر روشنه

روتختی که اون تشکو میپوشونه رو داره از من ......لحافش بس شستم خراب شده بدرنگ شده بود

فعلا پتو گذاشتم  

اره قشنگه با روتختی و لحاف خودش 

مثبت اندیش😇

سلام عزیزم دقیقا همین اتفاق بر یخچال ما افتاده یه مارک ایرانی معمولی هستدیگه قسمت فریزرش خیلی ادا می ...

انشالله که همینطوری به کار کردن ادامه بده.

تا موقع به نظرم همسرو با زبون خوش راضی کنید حتی شده قسطی بخرین چون قیمتا به زودی گرونتر میشن و خریدن وسایل بزرگ روز به روز سخت تر میشه

سلام دوستان عزیز 

اومدم بگم که منم روزه قضا میگیرم

نماز قضا میخونم 

هر روز قرآن میخونم 

و این که بگم به دوستان عزیز که

منم از وقتی با این تاپیک و تاپیک مدیریت آشنا شدم هم مینیمال شدم در حد توان خودم چون مجردم  و نمیتونم به وسایل خانواده دست بزنم  

و هم پس انداز کردم هم مخفی که فقط خودم میدونم هم آشکار طلا گرفتم که خانواده در جریان هستن

خواننده خاموش هستم  و زیاد نمینویسم ولی هر روز میام و میخونم از همه دوستان تشکر میکنم که خیییییییلی چیزها ازتون یاد گرفتم  اجرتون با خدا

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

چقدر خوب 😍 من همش دنبال اینم با یه وسیله همه کارا رو راه بندازم😂 یه جا هم دیدم گوشتکوب برقی رو به ...

اگر دنبال یک وسیله هستی که چند تا کار انجام بده یا غذاساز یا ماشین آشپزخانه بگیر

ققنوس

دوستان من یه کم انگار خونه ام زیادی خالیه سه تا از عکس هامون چاپ کردم تا یلدا به دستم می رسه بزنم به دیوار 

یه دیوار روبه روی در اتاق خواب هست بزرگ برای اونجا هم دلم می خواد چندتا تابلو بخرم به قول خودم همیشه گفتم خونه ایرانی دوس دارم االان حس می کنم خونه ام ایرانی نیست

یه گم رنگ ولعاب دلم می خواد

شادی صدام کنید

من بنا به دلایلی اکثرا وساسل اشپزخونم انبارهست و الان میفهمم ک اکثرشون اضافی بودن و برای جهیزیه خریدیم ...🥴

مخلوط کن و ابمیوه گیری یکساله انبارن و بکارم نیومده فقط چندروز قبل یکبار زیره اسیاب کردم با قسمت اسیابش

ازنظرمن پنکه ، چرخ گوشت ،بخارشور،پلوپز چندکاره بزرگ، زودپز، مخلوط کن و ابمیوه گیری اضافین ..

هفته ای ماهی یکبار بخام اب هویچی معجونی چیزی بخوریم از کافه مطمعن میخریم 

❌لایک❌

خونه ما در همین حد مینیماله

خااالی خلوت😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خروجی یه نایلون کوچیک اسباب بازیای شکسته.

دیشب اینجا خوندم هایدی جون و چند نفر دیگه لباسهاشون رو تقسیم کردن و به نوبت اوردن برای استفاده تا کهنه بشن،منم همه شلوارک ها و پیراهن ساحلی و تاب و تیشرت هارو جمع کردم

۴ تا تیشرت و ۳تا بلوز استین بلند و ۴ تا شلوار گذاشتم دم دست.

اینا تا اخر زمستون و اوایل بهار کافیه

اگر کهنه شدن که چه بهتر اگر نه دوباره سال بعد هم انشالله همین کار رو میکنم.

فقط گفتم کاش واسه لباسای بچه ها هم میشد همین کار رو کرد،ولی چون بچه ها زود قد میکشن نمیشه لباس براشون کنار گذاشت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم