سلام به همه خانمهای عزیز این تاپیک دوست داشتنی . میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن به همگی مبارک باشه امیدوارم همه خوب و خوش و شاد باشید .
من تاپیک رو کم کم میخونم و پیش میرم با بقیه اعضا . توی بحث های اخیر نرسیدم پست بزارم اما همه رو خوندم و به خونه زندگیه خودم بیشتر دقت کردم . خداروشکر توی لوازم آشپزخونه خیلی مینیمالترم و کارم راحتتره . بیشتر از اینکه چیزی اضافه داشته باشم، کم دارم و میخرم . دیروز بحث نی و قاشق شربت خوری بود من دیدم اصلا قاشق شربت مناسب مهمانی ندارم برعکس دوستانی که گذاشتن خروجی من ورودی قاشق نی دار استیل داشتم لیوان مناسب شربت هم فقط ۹ تا برام مونده . نیم لیوان اصلا ندارم و فعلا هم تهیه نمی کنم . یه سینی پلاستیکی دارم که توی ماشین ظرفشویی رنگش رفت .امیدوار بودم همسرم ببره مغازه استفاده کنه فعلا که گوشه کابینته . یه دونه فلزی هم داشتم که زنگ زده بود . باز خودم با رنگ و ترانسفر درستش کرده بودم اما بازم به درد نمی خوره . باید بره خروجی .
یه کشوی عمیق رو به خروجیها اختصاص دادم . .دو تا ملافه نو دوخته نشده داشتم که هیچ جوره دوسشون نداشتم الکی نگه داشته بودم . دو تا ملافه استفاده شده اما تمیز و در حد نو مونده هم از تخت دخترم بود که فقط برامون تکراری شده بود .به اضافه یه سری لباس لحاف کوچیک و کیف اضافه و جامدادی و یه بسته مدادشمعی نو رو تا تصمیم به خروج گرفتم سریع وارد کشو کردم و بستم . امیدوارم موقع خارج کردنش از خونه همسرم تصمیم به بررسی خروجیهام نگیره!
یه سری اسباب بازی مثل حلقه چند تیکه دخترم که مدام باز میشد و تیکه های قابلمه و پیکنیک اسباببازی که ناقص بودن رو گذاشتم بازیافتی ها. یه سری اسباب بازی طی یک جریمه رفتن بالای کمد و جالبه اصلا دخترم دیگه سراغشون نگرفته چون مشغول درس و دوستان مدرسه اش هست .
یه بانکه از خیلی وقت پیش ترک داشت . توش لیمو عمانی نگه میداشتم . رفت خرجی . بانکه های شیشه ای که درب براشون خریدم جایگزین شدن و رفتن توی کشو . دسترسی هم راحتتر شد .