2777
2789
هرچیزی که ممکنه خراب کنن یا بشکنن از دم دستشون برداروقتی اومدن هر از چند گاهی خودتو بزن به بی حالی و ...

بچه هاش دست تو سوراخ مار هم میکنن😐

هرجا بذارم میرن درمیارن.

بشدت هم کثیف کاری میکنن

خیلی بی درک و بی فرهنگن اه اه . 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط فرق میکنه گلم.اینارو نمیتونم بگم نیایید.ولی کسی دیگه بود اصلا نمیگفتم خونه ایم.

اوک پس خطرات احتمالیشوهم ب جون بخر . من نمی‌دونم تاپیک زدنتون چیه !!! رو روان بقیه برید ... نکنید بابا بخدا گناهه

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

منم وقتی باردار بودم خانواده شوهرم همش خونم میومدن می‌خوابیدن ی لیوان هم کمکم نمیشستن میومدن زنگ میزدن ب بقیه هم میگفتن بیاین تازه من تا آخر لارداریم لک بینی داشتم دکتر گفته بود فقط استراحت کن اونا هم میدونستن ولی اصلا براشون مهم نبود تازه شب یلدا اون سال کل خانواده شوهرم اومدن اونجا انقد زیاد بودن شب موقع خواب جاشون نبود 

با کسی رودروایسی نداشته باش. کمرو هم نباش. جاریم.. خیلی راحته.. براش مهمان میاد.. خیلی راحت زنگ میزن ...

دمش گرم والاع 

اینا دیدنشم برا ما قفله چه برسه گفتنش😄

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با کسی رودروایسی نداشته باش. کمرو هم نباش. جاریم.. خیلی راحته.. براش مهمان میاد.. خیلی راحت زنگ میزن ...

چه خوب.

والا من بگم نیایید کل فامیل رو خبردار میکنن و همه رو به جون هم میندازن.درک ندارن

سعی میکنم گلم.متاسفانه از کثیفی بدم میاد میره رو مخم 😢

سعی نکن.. میشینی،، پامیشن کاراتو میکنن.... وگرنه بخودت لطمه میزنی، هرکس میره سرخونه زندگی خودش.. حتی شوهرت میره سرکار خودش... تو دردمند میشی.. بچه اذیت میشه.... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

منم وقتی باردار بودم خانواده شوهرم همش خونم میومدن می‌خوابیدن ی لیوان هم کمکم نمیشستن میومدن زنگ میز ...

ای وای چه سخت.

جای شکرش باقیه اینا سه روز میمونن . تعدادشون هم زیاد نیست. وگرنه دهنم سرویس میشد.

اولین باره کسی میاد خونم میمونه تو این شرایط.منم چون تنبل شدم سختمه

۶ ماهفامیل خودم.متاسفانه نمیشه بهشون بگم نیایین😢

مامانت یا خواهرت خونشون تو شهر شما نیست؟

که وقتی رسیدن و یه پذیرایی شدن زنگ بزنه بگه بیایید خونه ما فلانی با داره اذیت میشه

صد در صد فامیل شوهرنتن خب به سوهرت بگو بهسون بگه اگر نصبت نزدیک دارن اگر هم نه که اومدن ی ...

نه فامیل نزدیک خودمن.

فامیل شوهر بود راحت تر میتونستم بگم نمیتونم پذیرایی کنم بعدا در خدمتتونم و ...

ولی اینا هیچ جوره نمیشه پیچوند 

ای وای چه سخت.جای شکرش باقیه اینا سه روز میمونن . تعدادشون هم زیاد نیست. وگرنه دهنم سرویس میشد.اولین ...

اصلا کار زیاد نکن غذا زیاد درست نکن جون و سلامتی بچت مهم تره پذیرایی ساده کن بشوهرت بگو جلو اونا وقتی از سرکار اومد ظرف یشوره یا میوه چایی بیاره ببره نشون بدین که سختته