2777
2789

با کسی رودروایسی نداشته باش. 

کمرو هم نباش. 

جاریم.. خیلی راحته.. براش مهمان میاد.. خیلی راحت زنگ میزنه میگه نیاین خونم..

حتی فامیل شوهر. 

مادرشوهرم و برادرشوهرم میخواستن برن خونش. زنگ زد گفت اینجا نیایید. 

فکر میکنی چی شد... 

عزیز تر هم شد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل درجه یک خودمه. نمیشه بگم نیان.چه کمک بده چه نده خودم مجبورم کار کنم. اونم بچه هاش کوچیک‌و شیطو ...

دیگ فداتشم،، حال الانت مهمتر از ب دلم نیست، هست...... 

بذار کاراتو بکنه.. بدرک تمیزنیس.... فارغ شدی ایشاللع س ماه دیگ،، از زیر تمیز کن.. تمیزکاری اساسی... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خدایی من الان باردارم به زور غذا برا خودم میذارم ظرفام با شوهرمه خودم بشورم ضعف میکنم ...بعد مهمون د ...

منم بشدت تنبل شدم و بدخواب.

بزور غذا درست میکنم.

تو این شرایط یه مدت مجبوربودم واسه پدرشوهرم غذا آماده کنم بیاد ببره‌ هرروز

چون مادرشوهرم تنهایی رفته بود مسافرت خونه خواهرش 

کاش منم میتونستم بگم نیایید ولی متاسفانه نمیتونم.اگه بگم قهر میکنن😐خودشون باید درک کنن

چقدر از ضعیف بودنت بدم اومد . های قهر میکنن خب بدرک 

اح بچت مهم تره بابا بفهم . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
منم بشدت تنبل شدم و بدخواب.بزور غذا درست میکنم. تو این شرایط یه مدت مجبوربودم واسه پدرشوهرم غذا آماد ...

چقدر مادر شوهرت بی عاره 

بیچاره زن حامله 

منم خیلی بیخواب شدم یه جوریم انگار 4-5 ساعت بیشتر نمیتونم بخوابم 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

باهاشون رودربایستی دارم سختمه بگم نیایین.کاش میشد راحت بگی بعدا بیایید 😢

هرچیزی که ممکنه خراب کنن یا بشکنن از دم دستشون بردار

وقتی اومدن هر از چند گاهی خودتو بزن به بی حالی و دل درد و بگو فک کم امروز خیلی سرپا بودم حالم خوب نیست و برو استراحت کن

دیگه وقتی مجبوری زیاد سخت نگیر

اگه خدایی نکرده به خونریزی افتادی نیای تاپیک بزنی ها

یا به کسی بگو بهشون بگه نیان یا بذار تمام کارارو خودش کنه 

شب اولم که اومدن موضوع نخواببدن شبارو بلند در حضور همه مخصوصا آقایون مطرح کن که توقعی ازت نباشه