2777
2789
چه خوب.والا من بگم نیایید کل فامیل رو خبردار میکنن و همه رو به جون هم میندازن.درک ندارن

حالا همین جاریم. همیشه خودش را خونه مادرشوهرم دعوت میکنه.  زنگ میزنه نهار دارم میام!! 

یکبار ما خونه مادرشوهرم بودیم.  مادرشوهرم بادمجون سرخ کرده بود. گفت با نون و کشک میخوریم. شوهرم گفت باشه. 

بعد تلفن زنگ خورد. جاریم به مادرشوهرم گفت من امروز نهار میام خونتون.  مادر شوهرم بلند شد. مرغ و برنج درست کرد. 

بعد شوهرم بهش برخورد. قیامت به پا کرد.  حق داشت.. چون ما سالی یکبار میریم خونه مادرشوهرم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینجوریم ازسردردنمیتونم بخوابمبهشون مستقیم میگم بی رودردایسی چی عزیزترازجون خودم وبچم والا

آفرین به شما واقعا

منم اولین باره کسی میاد.

دیگه بعد اینا میخام بگم دکتر گفته استراحت مطلق باش 😐

قبل از اینکه بیان 

برا یه وعده سبزی قرمه سبزی سرخ کن حبوبات بپز آماده باشه

برا یه وعده قیمه لپه بپز کنار بذار 

یه وعده هم آبگوشت بذار که راحت باشی

پیازداغ سرخ کن برا این چند روز بذار فریزر 

تا میتونی کارایی که میشه را جلو جلو انجام بده که حداقل کمتر خسته بشی

اخه خونه ی ادم باردار مهمونی میرن؟!اونم چند روز!!!!یه سری ادمها رو میبینم شاخ در میارمحالا واسه کار ...

فامیل درجه یک خودمن مثلا میاد بهم سر بزنه باردارم ۶ ماهه منو ندیده.

خیلیا گفتن بگو نیایید و ...ولی واقعا نمیشه این یه مورد رو بگم نیان

حالا همین جاریم. همیشه خودش را خونه مادرشوهرم دعوت میکنه. زنگ میزنه نهار دارم میام!! یکبار ما خونه ...

وای چه مادری. بیچاره شوهرت 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آفرین به شما واقعامنم اولین باره کسی میاد. دیگه بعد اینا میخام بگم دکتر گفته استراحت مطلق باش 😐

ببین خودت رو مظطرب نشون بده الکی زنگ بزن مطب دکتر بگو خونریزی کردی و برو مطب ،نمون خونه ،برو ی نامه بگیر هما هنگ کن و بگو دکتر گفته استراحت ،و ببخشید بهتره برید