دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب اخه در جواب چه حرفی داداشتون برگشت گفت گوه نخور؟حتما دخترتون یه بی ادبی ای کرده دیگه.
همینطور داشتن باهم بحث میکردن دخترم داشت بهش میگفت اصلا معلوم نیست چته اومدی یه چیزیت بود دخترم بی ادبی نکرد همینطور داشت حرف میزد بعد داداشم کفتم بامن بحث نکن اعصاب وحوصله ندارم و بعداین حرفوزد
داداشت که میگی برام عزیز بود وقتی امشب ناراحت بود بچه هاتو دعوا میکردی که سربه سرش نذارن میرفتی ببینی چه مشکلی داره . منم اعصابم خورد باشه بچه ی خودمم سربه سرم بذاره میزنمش تو دیوار حالا این بنده خدا دیده تو که باید یچیزی بگی نمیگی ی کلام گفته حوصله ندارم ....
بعدش که اومدیم خونه دخترمو دعوا کردم که توهم بی ادبی کردی خیلی دلم ازداداشم پره ولی پیش دخترم چیزی ...
تقصیر شماست رفتار شما نرمال نیست دخترتون سر ب سرش گذاشته حریم شخصیش رعایت نشده عصبی شده چرا فک میکنی داداشتم باید نوع نگاهش به بچت مث خودت باشه یکم از دید بقیه ببین