2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 134 پست
الان ازشدت ناراحتی اینطور میگم ولی خودم میدونم ومطمئنم داداشم ازدخترم معذرت خواهی میکنه منم یکی دورو ...

اخه برا چی باید معذرت خواهی کنه؟

این چه توقعیه که شما دارید اخه؟؟؟؟؟

منم دو تا داداش مجرد دارم، خونه ی بابام که میرم داداشام میان میگیم با هم میخندیم خوراکی مبخوریم.. گاهی ام از اتاقشون نمیان بیرون حالا به هر دلیلی حوصله ندارن... وظیفه ندارن من هر وقت میرم اونجا بیان با من بگن بخندن که😐😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من هیچ کس وهیچ چیز با ارزشتر ازبچه هام نیستن. همین داداشم دنیایی برام عزیز بود ولی با کارامشبش ...

بچه با ارزشه حمایت ازش هم خوبه 

ولی داداشتم داداشته هم خونته ازش بگذری در دید دخترتم خوب نخواهی بود

و یکجوری رفتار کن هم دل دخترتو به دست بیاری هم برادرت چون واقعا چیز خاصی هم نگفته شاید این جمله رو خودت چندین بار گفتی وقتایی ک‌ حوصلشو نداشتی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اره اینجور ادما ک بخاطر بچه ۱۰ ۱۲ ساله اوقات تلخی میکنن جدان رو مخن قبلا زنداییمم همینجوری بود جنگ ت ...

اره دقیقا کم کم از چشم میافتن و طرد میشن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اینو دقیقا ب چشم دیدم که همه حالشون ازشون بهم میخوره

ما هم تو فامیل داریم،انگار بچشون تافته جدا بافته اس

انگار تخم دو زرده گذاشتن

حالا طرف با اینکه با بچه هاش دعوا کنن کاری نداره

ولی یه جوری رفتار می کنه انگار بچه هاش فرق دارن با بقیه بچه ها

یه وقتایی ادم حوصله خودشم نداره چ برسه بچه دیگران منم حوصله نداشته باشم سر بچه خاهرم جیغ میکشم‌میگم برو کنار  خاهرمم دعواش میکنه من سر بچه خاهرم داد زدم اون فوش داد خاهرم بچشو تنبیه کرد 

اینجور تربیتی ک شما داری میکنی دو روز دیگه زیر دست بچتی   

داداشت از بچه فسقل ۱۲ ساله عذرخواهی بکنه بیشتر از این خودتو از چشم داداشت ننداز

دخترمم خیلی دوس دارن بارها شده دخترم اشتباهی کرده من دعواش کردم همین داداشم باهام دعوا کرده که چرا دخترمو دعوا کردم. بعدم میگم داداشم به دخترم گفت گوه نخور اگه این حرفو نزده بود اون رفتاراش برام مهم نبود اصلا موندم چجور روش شد این حرفو به بچم زد دخترمم هیچی نگفت به گریه افتاد با این حرف داداشم

دخترمم خیلی دوس دارن بارها شده دخترم اشتباهی کرده من دعواش کردم همین داداشم باهام دعوا کرده که چرا د ...

خب اخه در جواب چه حرفی داداشتون برگشت گفت گوه نخور؟

حتما دخترتون یه بی ادبی ای کرده دیگه.