2777
2789
عنوان

داداشم به دخترم توهین کرد

1743 بازدید | 134 پست

دخترمم یکم بی ادبی کرد بعد داداشم به دخترم گفت اعصاب وحوصله ندارم بامن بحث نکن دخترم ۱۲ سالشه 

من اونموقع هیچ حرفی نزدم به دخترم گفتم بپوش تا بریم خونمون واومدیم خونه 

خیلی ازدست داداشم ناراحتم نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگری

بچتون بی ادبی کرده، بعد از اینکه داداشتون باهاش بحث کرده ناراحتین؟ زیاد حق اضافی نمیدین به بچتون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حالا مامان من بود همونجا میگرفت زیر کتک که چرا به داداشم گفتی بالاچشت ابروعه😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

داداشت چیزبدی نگفته!

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

خوشبحال بچهاتون انقدر سر هرچیز کوچیکی پشتشون درمیایید و بابتش ناراحت میشید.

ما انواع و اقسام توهینای عالم بهمون شد نه تنها پشتمونو نگرفتن بلکه حرفم میزدیم میگفتن ساکت شو احترام بزرگتر واجبه تحت هرشرایطی و هر چی بگه