من قبل عقدم چندماه درباره ارتباط با همسر خیلی تحقیق میکردم و از بزرگترها میپرسیدم البته (خانواده همسرم بشدت فرشته بودن ولی یکسری اصولیات از اول رعایت میکردم :
1- محبت زیاد به همسر میکردم و اگر ناراحتی و رنجشی با خانواده همسر اتفاق میفتاد به هیچ عنوان به همسر منتقل نکنیم(چون شناخت همسر از ما کافی نیست و این انتقادات ممکنه نتیجه ی معکوس بده چون یادمون باشه حداقل 20 سال همسرمون تحت تربیت و تعلیم خانواده بوده و این قضیه نتیجه ی عکس میده)
2-هرجا از مادر همسر ناراحت شدیم یا پدر همسر، اول با خودمون بگیم اگر مامان خودمم بود ناراحت میشدم؟ اگر بابای خودمم بود عکس العمل چی بود؟
3-بسدت احترام بزرگترها حفظ بشه، احترام زیاد باعث حفظ حریم زندگی میشه و همیشه طی صحبت کردن از افعال جمع استفاده بشه حتی زمان صحبت با همسر در خصوص خانواده ش (مثال مامان فرمودن) یا (مامان جان، شما میل دارین؟)
4-از کلمه ی (جان) بعد بابا و مامان استفاده کنین حیلی موثره (اگر به مرور با خودمون تکرار کنیم که عین پدر و مادر خودم هستم پذیرشش راحت تره)
5-گذشت و صبوری لازمه ی زندگیه و اگر هر حرفی در خانواده همسر زده شد بلافاصله جواب هیجانی ندین و بیاین حسابی روی این موضوع فکر کنین
6_به هیچ عنوان بدی و ناراحتی خانواده همسرتون رو به همسرتون منتقل نکنین و بهش این اطمینان رو بدین که خانواده ش رو دوست دارین تا اگر واقعا دلخوری پیش اومد بتونه بدون هیجان و تعصب فکر کنه
7_اگر خواهر همسر مجرد دارین براش کادو بخرین و ارتباط محترمانه و صمیمیت باهم رو داشته باشین و اگر وابسته به برادرش هست سعی در ایجاد فاصله نکنین(اونا یک عمر خواهر و برادر هستن و جدا کردنشون درست نیست همینکه بعد یک عمر نمیشه جداشون کرد چون تعلقاتشون به شما کمتره تازه ازدواج کردین و دوما این فاصله به ضرر زندگیه
8-سعی کنیم رابطه خوب بین خواهر و برادر ها حفظ بشه و اگر کدورتی پیش اومد شما سعی کنین ارتباط همسرتون با خانواده ش رو درست کنین و این رو علنا در دو طرف نمایان کنین
9_کادو خریدن حتی در حد شاخه ی گل میتونه خیلی موثر باشه
10_بعذ هر مهمانی معمولا روز بعد تماس بگیرین و از مادر همسر برای زحماتشون تشکر کنین
11-برای مهمانی رفتن لباس مناسب بپوشین(منظور گرون نیست بلکه رسمیه)
12_اگر ماجرایی بین شما پیش اومد و لازم بود حتما با همسرتون در میون بذارین و دلخوری از خانواده همسر بود و مسئله ی مهمی هم بود به همسرتون با محبت بگین و بهش بگین که من خیلی دوست دارم و بخاطر علاقه ای که بینمون هست میبخشم چون دوست دارم
13_به هیچ وجه بدگویی خانواده همسر جلوی همسر و برعکس مجاز نیست. به هیچ عنوان
14_رابطه صمیمی ای که باعث گفتن راز به خواهر شوهر و جاری باشه کلا ممنوعه
15_همیشه جلوی خانواده ی همسر به همسرتون احترام بذارین.
16_گذشت و صبوری رو هیچوقت فراموش نکنیم و همیشه با خودمون تکرار کنیم که همه آدمها نواقصی دارند چون آسیبهای زیادی دارن و اگر اینطور نبود که همه فرشته بودن
17_گاهی بعضی حرفها پاسخش سکوت و لبخنده برای آرامش خودمون و خانواده (جنگ و جدل هیچوقت تمومی نداره پس با سکوت و لبخند، وارد دعوا نشیم)
18_ارتباط خیلی زیاد و صمیمیت بی اندازه همیشه بوجود آورنده ی سوتفاهمه.اعتذال رو رعایت کنیم
19_کادو خریدن در حد وسع مالی از واجباته زندگیه
20-کسایی که چند ساله ازدواج کردن، میتونن از مامان همسرشون بخاطر تربیت خوب پسرشون تشکر کنن
21- استفاده از لباسهای خیلی گرون و پز دادن با طلا (کسایی که مادر شوهر یا خواهر شوهر حساس دارن) کاملا ممنوعه. البته بازهم بستگی به خانواده همسر داره یکسری مثل مادر همسرم لذت میبردن
22-گذشت گذشت گذشت.
بعنوان مثال من روز عقدم، لباس عقدم رو برام انتخاب کرذن از حق نگذریم لباس قشنگی بود ولی مورد سلیقه ی من نبود ولی بخاطر ذوقشون پوشیدم و گفتم چه فرقی میکنه اول زندگی رو با اجباری شروع نکنیم و کلی هم لذت بردم
یا دیزاین نامزدیم رو اصلا دوست نداشتم با وجود اینکه جشن برای من بود و خیلی ذوق داشتن با کلی وسایل اومده بودن خونمون رو برای نامزدی دیزاین کنن و من اصلا دوست نداشتم خونمون پر از بادکنک باشه و بهشون گفتم که شبیه تولد نمیشه؟ . گفتن نه اینطوری خیلی خوشگله منم دلشون رو نشکوندم و پذیرفتم و از ذوقشون ذوق کردم و گفتم مسئله ی مهمی نیست. گاهی باید برای زندگی و شادی خودمون هم شده بگذریم از خیلی از چیزها.