2777
2789

آدم باید ذات خوب داشته باشه چه دور باشی چه نزدیک اگه کسی ذاتش خوب نباشه راحتت نمیذاره.

متاسفانه بعضیا هرکاری کنی بازم براشون یه غریبه ای که انگار پسرشون رو از چنگشون درآوردی.

خدا ذات خوب بده

بله عزیزم .

ادامه اش ...

شوهرم همونشب در جواب تلفن خواهر بزرگه دعواشون کرد روز بعدم جواب مادرش داده که چرا به زنم چیزی گفتن بی احترامی کردن 

خلاصه از اون جریان‌ها سه ماهی میگذره 

من گاهی به مادره زنگ میزنم تعارف خونه میکنم اما نمیاد بهانه میاره اصنم بهم زنگ نمیزنه 

منم دیگه زنگش نمی‌زنم  خواهرارو هم یکی دوجابرخوردداشتم محل ندادم سلام نکردم اصلا 

منم ازاون موقع اصلا خونه مادرش نرفتم تنهاهم هرگز نمیرم

فقط جاری زنگ میزنه اومده خونمون مارو دعوت کرده یکبار 

تو عروسی هم که اونا بودن اون کنارمن بود بقیشون دور هم بودن حق هم میده بمن تاحدود بیشتری 

از دفاع سوهرمم خیلی خوشش اومد بهم گفت تو دلم گفتم احسنت به شوهرش 

خلاصه عزیزای دل که شماها باشید دلم پر ازشون و نمی‌خوام ریختشونو ببینم 

جنبه خوبی محبت نداشتن برای اون همه خوبی که کردم به جاریم گفتن وظیفش بوده 

مادره به حاریم گفته دخترام خط قرمز منن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادامه اش ...شوهرم همونشب در جواب تلفن خواهر بزرگه دعواشون کرد روز بعدم جواب مادرش داده که چرا به زنم ...

من از خواهراش خوشم نمیاد خیلی دورو دروغگو بی دین بهم‌انداز حسودن وقتی یک کدوم ناراحتی دارن دوتایی دیکم خودشونو قاطی میکنن که تیم بشن زن برادر حرص بدن 

همین مدت که نبودن اطرافم آرامشم بیشتر بوده شوهرمم همینطور 

اونا از اول روششون با ما دوتا عروسها همین بود  خیلی جاها بماها بی احترامی کزدن انگاری دیگه برامون دستشون رو شده