سلام دوستان چونکه خیلی دیدم تایپک درمورد مشکلات باخانواده همسر زیاده ب ذهنم زد این تایپک رو بزنم و همه مون تجربیات مفید و سیاست های کار امدمون و اینجا بگیم تا دخترایی که اول راهن استفاده کنن …
مثلا خودم : یاد گرفتم فاصله گرفتن بهترین کاره و احترام از صمیمیت مهم تره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلیل خودشیرینی خریدن ابروی خودش هست ؛ چون گفتید شوهرشون جلوی جمع ضایعشون میکنه
ببخشید میشه واضح تر بهم بگی ؟ یعنی چی خریدن ابرو ؟ و اینکه من متقابل چ رفتاری داشته باشم؟ چون خیلی میخواد ب من بگه اینا منو بیشتر دوس دارن اما برای من خنده داره خب مشخصه وقتی زندگیت و ازت بگیرن دوست دارن دیگه 😁
ببخشید میشه واضح تر بهم بگی ؟ یعنی چی خریدن ابرو ؟ و اینکه من متقابل چ رفتاری داشته باشم؟ چون خیلی م ...
چون گفتید همسرش داخل جمع ضایع میکنه ؛ پس ترس این رو داره که اگر داخل جمع همسو نشه با شوخی ها و توسعه های در لفافه ممکنه ضایع بشه و کوچیک کننش.... در نتیجه میره تو فاز صمیمت و قدردانی از خانواده همسر
. از عزیز بودن جاری نترسید. همیشه رفت و آمد بیشتر مساوی هست با دردسر و مشکلات بیشتر.شاید به شما نگن، ...
میدونی عزیزم اخه برام جالبه ک وقتی اختیار همه چی و ازش گرفتن تو این شرایط خودشیریتی کردن دیگه چیه فقط میخواد ازمن کم نیاره واقعا درکش نمیکنم .هی میخواد ب من بگه ک من از تو عزیز ترم خب معلومه وقتی اجازه تصمیم تو زندگیت نداری
چون گفتید همسرش داخل جمع ضایع میکنه ؛ پس ترس این رو داره که اگر داخل جمع همسو نشه با شوخی ها و توسع ...
…ولی خب حتی وقت هایی ک شوهرش نیست هم همچنان پیش من به خودشیرینی هاش ادامه میده اصلا نمیتونم درکش کنم ک شوهر ب خانواده تو بی احترامی کنه تو خودت رو جر بدی برا خانوادش فقط از سر حسادت جاری