2777
2789
عنوان

احساس گناه میکنم تغذیه کودک بیست ودو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 70 پست

مثلا صبحانه دادی خب هرچی ناهار همون غذا خودتون بده بعد دوساعت یه میان وعده میوه لهتره یاممغزبجات و‌شیر بعد بهابه بعدبیدارسد میان وعده مغزیجان کبک بیسکوییت بعدشام‌وخواب دگ

رک بخوام بگم غذای اصلی هیچی ندادی بهش تموم هله هوله بوده و چیزایی ک ب رشدش کمک انچنان نمیکنن باید ب هر جودی شده غذای اصلی بهش بدی شیرخشک دادن فایده ای نداره برای بچه ۲۲ ماهه دیگه فقط شیر پاستوریزه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین چه مادر خوبی هستی احسنت 

آره به بچت برس تا بزرگ شد نخوای مثل من امپول رشد بزنی بهش البته من هم اون موقع بچه بودم هم برادر شوهرم دار وندارمون کشید بالا پول شیر خشک بچهام نداشتم بهشون آب میدادم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

استاتر چند جای کارت ایراد داره. اول شیر خودت رو قطع کم به روش اصولی، دوم شبا زود بخوابونش، بدنش رو با روغن نوزاد ماساژ بده، جاشو تاریک و گرم کن تا خوابش بگیره، میتونی موزیک آرام بخش هم براش پخش کنی.   صبونه هم ۱۱ دیره. ۸ خوبه تا یه میا وعده هم بخوره تا تایم ناهار و بعد از ظهر هم یه چرت کوتاه بزنه تا شبم خسته باشه بخوابه. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
رک بخوام بگم غذای اصلی هیچی ندادی بهش تموم هله هوله بوده و چیزایی ک ب رشدش کمک انچنان نمیکنن باید ب ...

غذای اصلی دادم ولی نخورد فرار میکنه شوهرمم میگ اجبار نکن ک بدتر میشه

دختر منم 18 ماهشه ،تا ساعت 12 ظهر که میخوابه ،اول که بیدار میشه شیر خودمو میخوره بعدش ناهار آماده میکنم ساعت 2 اینا میام بهش غذا بدم اصلا نمیخوره دوباره شیر میخوره بازی میکنیه هر از گاهیم یه چیزی میذارم دهنش ،مثلا سفیده تخم مرغ یا میوه ای چیزی ،میخوابه بیدار میشه شام میخوره یذره ،همین 

بعضی وقتا اشتهاش خوبه بعضی وقتا صفره صفر

دختر منم 18 ماهشه ،تا ساعت 12 ظهر که میخوابه ،اول که بیدار میشه شیر خودمو میخوره بعدش ناهار آماده می ...

چند ساعت میخوابه در طول شبانه روز؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
غذای اصلی دادم ولی نخورد فرار میکنه شوهرمم میگ اجبار نکن ک بدتر میشه

ن اشتباهت همینه ک ب جای غذای اصلی بهش شیرخشک میدی شیرخشک مال زیر یک ساله شوهرتونم اشتباه میکنه بچه باید درست باربیاد از همین الان‌عادت کنه ب ۳ وعده غذای اصلی دو وعده میان وعده و میوه و شیر پاستوریزه و مغزیجات اینا تمومش باید تو برنامه روزانش باشه احساس میکنم زیاد تلاش نمیکنی با خودت یکی دوبار میگی بیا بخور و بعدش خودتو گول نیزنی میگی نمیخوره دیگه‌چیکار کنم شایدم اشتباه میکنم نمیدونم ولی اون همه وعده شیرخشک دادن بهش اشتهاشو کور میکنه اون الان ب جز شیر ب کلی مواد دیگه هم احتیاج داره بدنش

دختر منم 18 ماهشه ،تا ساعت 12 ظهر که میخوابه ،اول که بیدار میشه شیر خودمو میخوره بعدش ناهار آماده می ...

خیلی آسیب میزنه این تغذیه و خواب

استاتر چند جای کارت ایراد داره. اول شیر خودت رو قطع کم به روش اصولی، دوم شبا زود بخوابونش، بدنش رو ب ...

ممنون عزیزم ک حواب دادین 

من فقط امروز رو کفتم 

ولی همیشه ساعت 9 بیدار میشه و نه و نیم صبحونه میخوریم هر صبح هم بهش تخم مرغ آبپز شده میدم یا یدونه یا دوتا فقط سفیداشو میخورده بعد روش شیر خشک میدم و هم شیر خودمو 

میخوابه و من ناهار میزارم بیدار میش از ناهار میدم بهش تا شب هم هیچی نمیخوره بجز میوه و تنقلات و شب هم چهار پنج قاشق برنج میخوره با گوشت وشب هم بازم شیر خشک میدم رو پاهام میخوابه 

ن اشتباهت همینه ک ب جای غذای اصلی بهش شیرخشک میدی شیرخشک مال زیر یک ساله شوهرتونم اشتباه میکنه بچه ب ...

قضاوت نکن من از خدامه همه چی بخوره ب قران قسم از ناراحتی این ک چیزی نمیخوره پیر شدم دردامو میام اینحا میگم تا راه حلی پیدا بشه میخوام شربت اشتها اور بخرم بدم فقط ب فکر اینم

خیلی لجباز فقط دنبال بازیگوشیه اصلا استراحت نداره 

اصرار ک میکنم بیا غذا بخور یا فرار میکنه یا محکم سرشو میکوبه زمین و درو دیوار

شما جای من بودین افسرده و دیوونه میشدین 

دختر منم حدودا همسن بچه ی شماست بعضی روزها خیلی خوب همکاری میکنه تمام وعده هاشو میخوره بعضی روزها نه ☹️☹️

من صبحانه ها براش اوتمیل درست‌ میکنم دوست داره مغزیجاتم رنده میکنم داخلش، کره و مربا میخوره، بعضی وقت هام تخم مرغ مخصوصا اگه جایی باشیم یا سفر و هتل ! 

ناهار هم اصولا برنج با گوشت و گوجه ، یا گوشت و سیب زمینی یا گوشت و حبوبات یا مرغ  یا سوپ 

میان وعده میوه و بستنی میدم 

هر روز عصر که از خواب بلند میشه یک عدد تخم مرغ آب پز حالا یا با سیب زمینی رنده میکنم توپ میکنم خیلی دوست داره یا خود تخم مرغ رو میخوره 

شامم هر چی داشتیم ولی برای شام یکم اذیت میکنه 

شیر هم کلا شیر خشکی بود از اول الانم موقع ظهر و شب که میخواد بخوابه حتما میخوره نصفه شبم بیشتر وقت ها بیدار میشه میگه شیر میخوام🙄🙄