2777
2789
عنوان

احساس گناه میکنم تغذیه کودک بیست ودو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 70 پست

اینایی که تو میدی عزیززمن غذاس نیس میان وعدس

از هرغذایی میخوره شده هروز درست کن فقط چندتا چیزشو کم و زیاد کن 

این غذاس گل من نه چیزایی که شما میدی

هرکی میگه مگه چه خبره بچه چقدر میخوره اشتباه میکنه 

بچه باید غذا بخوره نه هله هوله

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

روپا که کلا نمیخوابمونم، خودش میره میخوابه کنارش میشینم یا دراز میکشم ماساژ میدم. ۱۰ میخوابه ۷ یا ۸ ...

چند وقتشه؟

صبحا خودش بیدار میشه یا شما بیدارش میکنین؟

از صبح ساعت 8 بیداره تااا عصر؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقتشه؟صبحا خودش بیدار میشه یا شما بیدارش میکنین؟از صبح ساعت 8 بیداره تااا عصر؟

خودش بیدار میشه، ۲ ظهر ناهار میخوره  میخوابه، یک ساعت یا نیم ساعت بیشتر. 

رو پا اذیت میشی ،یه پتو یا بالشت جدید بده با ذوق آ ن بخوابه. یا رو پا چند روز تکون نده یه مدت بعد بذارش تخت یا رو زمین بخوابه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
چند وقتشه؟صبحا خودش بیدار میشه یا شما بیدارش میکنین؟از صبح ساعت 8 بیداره تااا عصر؟

دو سال

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شبا اکثرا خونه نیستیم ،ساعت 11،12 میام خونه بعد میخوابه

مآ هرجا باشیم میگیم وقت خواب بچه س،خدافظی، دعوت تعارفی هم باشیم کنارم یه بالش میذارم میخوابه کنارم.   عادت کرده خوابش میگیره اون تایم

خودش بیدار میشه، ۲ ظهر ناهار میخوره میخوابه، یک ساعت یا نیم ساعت بیشتر. رو پا اذیت میشی ،یه پتو یا ...

اصلا زمین خودش نمیخوابه ،شوهرمم میگه یجور عادتش بده خودش بخوابه ولی نمیدونم چجوری 

پتوشو باز میکنم زمین بالششو میذارم میگم بیا بخواب ،میاد انقدر رو پتو وول میخوره اینور اونور نمیتونه بخوابه گریه میکنه

مآ هرجا باشیم میگیم وقت خواب بچه س،خدافظی، دعوت تعارفی هم باشیم کنارم یه بالش میذارم میخوابه کنارم. ...

آخه بدبختی من اینه که دخترم هرجا بخوابه تا میام بغلش کنم بیایم خونه بیدار میشه و بیدارم بشه می مونه 3،4 ساعت دیگه میخوابه 

اصلا زمین خودش نمیخوابه ،شوهرمم میگه یجور عادتش بده خودش بخوابه ولی نمیدونم چجوری پتوشو باز میکنم زم ...

کم کم عادت میکنه.   تاریکی محیط هم خیلی تاثیر داره.  یا یه اسباب بازی که خیلی دوس داره ،برای اونم لحاف تشک بذار، چهار پنج ماهگی چشم بند میزدم براش و لحاف سنگین که زیرش خیلی تکون نخوره، خواب که میرفت لحاف رو عوض میکردم،  هر چیو چندبار تکرار کنی عادت میکنه.