2777
2789
عنوان

احساس گناه میکنم تغذیه کودک بیست ودو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 70 پست
سنش دیگه جوری هست که شیر خشک رو کنار بزاری شیر پاستوریزه بده قبل از وعده های اصلی هم نده که گرسنه ب ...

خیلی میخوام از شر خودم بگیرم ولی همش میاد میگ می می ندمم گریه میکنم 

تجربه ب دست اوردم ک کاش 1 سالگیش از شیر خودم میگرفتمش الان خیلی وابسته نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی میخوام از شر خودم بگیرم ولی همش میاد میگ می می ندمم گریه میکنم تجربه ب دست اوردم ک کاش 1 سالگیش ...

شبا هم میخوره؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اره دختر من گشنه گشنه میگرده و شیطونی میکنه کم غذاس

دقیقا پسر منم فقط شیطونی میکنه اصلا استراحت نداره شبا هم 1/2/3 این وقتا میخوابه 

خیلی ب فکرشم و این منو خیلی پیر میکنه 

کاش خودم ب دوران بچگیم میرفتم و اصلا ازدواج نمیکردم 

دقیقا پسر منم فقط شیطونی میکنه اصلا استراحت نداره شبا هم 1/2/3 این وقتا میخوابه خیلی ب فکرشم و این م ...

ساعت خوابش نذار ۱۰ به بعد بمونه...  شده ما کلا چراعارو خاموش میکنیم،تا بچه بخوابه، بعد دوباره روشن میکنیم میوه و چای یا فیلم می‌بینیم. چاره چیه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شبا خیلی نه هر ازگاهیی با گریه بیدار میشه سینمو بهش میدم دیگ تمام شیرمم خیلی کمه فک کنم

وابستگی دهانی سحته، کم کم ترکش بده.   تفلک خودش هم راحت میشه، پسر من شیشه رو هم یهو دیگه نخورد، لیوان دوس داشت

همه میگن

من یروز یکم پودر سیر با اب قاطی کردم زدم به سینه ام بعد جوری رفتار کردم که انگار طوری نشده پسرم اومد شیر بخوره دید بدمزس کشید کنار گفتم بیا بخور فلان نیومد ، تا شب چند بار گفتم بیا بخور اومد دهن زد دید بد مزس گذاشت رفت بعدشم دیگه نخورد ،کاری کردم که خودش نخواد