2777
2789

بچم ۲۲ ماهشه از صبح تا شب برنامه غذاییش اینطوریه البته فقط امروز ها 

صبح ۱۱ 

دوتا سفیده تخم مرغ خورده و یک عدد کیک یزدی ک خودم پختم 

بعد ساعت۲ 

شیر خشک دادم ۴ پیمانه خورد خوابید 

بعد عصر ساعت ۷:۳۰

از شام چهار پنج تیکه فقط نون خورد 

بعد یدونه پرتقال پوست کندم خورد 

بعد شب ساعت ۹ 

چهار پیمونه بازم شیر خشک دادم 

ساعت ۱ شب هم

نمیخوابید فک کردم گرسنه باشه ۶ تا بیس راکوییت مادر خیس کرذم روش بادام رنده کردم همشو خورد و بازم ۴ پیمونه شیرخشک دادم روش 

الان رو پاهام خوابید

خیلی احساس گناه میکنم 

حس میکنم خیلی گرسنه میمونه معدش تنگ میش بعد دیگ میل چیزی نداره 

اخه هرچی میدیم میگه ایححح بدش میاد 

ولی اینم بگم بعضی وقتا خیلی زیاد میخوره مثلا ابگوشت و هم آبشو با نون میخوره هم سیب زمینی و‌نخود گوشتشو هم میخوره 

نمیدونم اونایی ک بچه دارن برنامه غذاییشون چجوریه 

احساس میکنم باید هردیقه غذا داد ب بچه تازود رشد کنه 

ب خدا دست من باشه فقط غذا میدم ولی نمیخوره 

غذای اصلی بهش چی دادی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فینگر فود درست کن بذار جلوش خودش بخوره

قلقلی با گوشت چرخی مثلا سیب زمینی سرخ شده 

کوکو های کوچولو کوچولو 

برنج و مرغ ریش شده قلقلی کن روش آبگوشت بریز....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم خیلیم کم غذا نیست خداروشکر.بچه ها همینجورین دختر من تا دوسال و نیم یه روز خواب اشتها داشت یه ر ...

اخه وزنش جلو‌نمیره ۱۱ کیلو هس 

باید الان ۱۳ کیلو میشد 

پسر منم هم سن کوچولوی شماس، سه وعده غذا میدم که خیلی بد غذاس، میان وعده هم شیر موز یا شیر خرما با مغزیجات  .. 

هر روز یه وعده یا صبح یا شام تخم مرغ یا املت با قارچ و ایچیزا براش میپذم.    روزی دو لیوان هم شیر میدم. البته چوب کبریته، نمیدونم چرا  چاق نمیشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.