2777
2789
عنوان

به خواهر برادراتون اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 178 پست
بگو تو اصلا تا الان کدوم گوری بودی که حالا با بوی پول یاد ما کردی؟اون زمان که داشتی فرار میکردی باید ...

میگه من اشتباهی نکردم ازدواج کردم،میگه اون زمان بابا باید اجازه ازدواجمو میداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه یادم زفت بگم ازون طلاق گرفت با دوتا بچه به اونم خیانت کرد الان شوهر سونشه

🤦‍♀️ببخشید ها چقدرم هاته لعنتی 😂

راستی اسی الان ی سر به تاپیک های دیگه ات زدم واقعا زندگی سختی داشتی وسواس مادرت هم خیلی شدید بوده الان روی تو چه تاثیری گذاشته اون وسواس دوران کودکی و اینکه میتونم بپرسم علت جدایی مادر و پدرت همین موضوع وسواس مادرت بوده یا چیزی دیگه ؟مادرت فقط یه بار ازدواج کرده و اینکه فقط دوتا بچه هستید ؟اگر دوست داشتی جواب بده عزیزم 

عزیزم خواهرت به پول احتیاج داره من نمی‌دونم خواهرت بی احترامی کرده یا نه،فقط بدون دستش تنگه گناه دار ...

ازکجا بیارم خواهر مادرم با۵تومن زندگی میکنه منم خانه دارم وضعمون بهتر از مادرم نیست .از طرفی من به خواهرم گفتم باشه اصلا طلاهای مامان کلش واسه تو که الان تقریبا نزدیک۱۲۰ملیون ایناست اما باز هم بهم گفت تو حروم خوری

🤦‍♀️ببخشید ها چقدرم هاته لعنتی 😂راستی اسی الان ی سر به تاپیک های دیگه ات زدم واقعا زندگی سختی داشت ...

قربونت برم عزیزم آره بخدا الان وسواس فکری دارم و یه تایمی زندگیم مختل شده بود پدر معتاد مادر وسواس.همین دوتا بچه ایم خداروشکر اگه سومی میومد فکر کنم توو امین آباد بود

قربونت برم عزیزم آره بخدا الان وسواس فکری دارم و یه تایمی زندگیم مختل شده بود پدر معتاد مادر وسواس.ه ...

از کیسه خلیفه نبخش

حالا که نه تو نه مادرت دارید رک بگید ندارید 

پولهای مادرم سرمایه زندگی خودشه مادرت وظیفه ی دادن جهاز نداره بابات اگر زنده بود وظیفه داشت

کاربری دست دو نفره
فکر میکردم قانونا اینطوریەولی اینو بگە انقد میسوزە کە دست ب تلافی واینا میزنە،اینا هرکاری ازشون برمی ...

آره واقعا بهمم گفت حالا ببین من با تو چکار کنم

از میشه خلیفه نبخش مادرت بخواد می بخشد

منو تهدید کرد که اگه مامان بهم نده من اون دنیا جلوشو میکیرم تو اگه میخوای مامان اون دنیا عذاب نکشه امضا کن که انقدر بیشتر به من میرسه به قیمت دلار روز حساب شه

منو تهدید کرد که اگه مامان بهم نده من اون دنیا جلوشو میکیرم تو اگه میخوای مامان اون دنیا عذاب نکشه ا ...

خواهرت از دست فقر زده به سبک آخر 

فکر کنم میخواد طلاق بگیره دنبال پول داشتن و اجاره سرپناه هست 😭😭😭😭😭

کاربری دست دو نفره