2777
2789
عنوان

به خواهر برادراتون اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 180 پست
دفعه اول باهمون معتاده بود۱۵سال پیش دفعه دوم۴سال پیش با یه پیرمرد حالام یه پسر بدبختو گیر آورده فقط ...

نە باباااا 😳😳😳همشونم فرار کردە؟؟؟

یا از خونە مادرت عروس شدە؟؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
از کجا معلوم خواهرت زودتر از مادرت نمیره؟همینو بهش بگوبعدم بگو ارث به فراریا نمیرسه تا بترکه خووتو م ...

ب فراریا ارث نمیرسە واقعا ؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نە باباااا 😳😳😳همشونم فرار کردە؟؟؟یا از خونە مادرت عروس شدە؟؟؟

اول که فرار کرد بعدم که برگشت مادر نپذیرفتش رفت خونه مادر بزرگم اونجا دوسال بود بعد دوباره مثل سری اولش هنه گفتن ازدواجت درست نیست اما کار خودشو کرد و رفت با یه میرمرده حالام این بدبخت نفر سومه

الان مادرم با ماهی۵ملیون داره زندگی میکنه وگرنه آدم دست به خیریه بیچاره حتی خودش گفت من پیش خودم گفت ...

اینجاست که میگن طرف مار خورده افعی شده،

خدا آخرو عاقبتمون و به خیر کنه،الهی آمین،

اصلا ارث خودشو که میدیم این داره میگه به ازای قهری که مامان توی این چند سال باهاش کرده باید برابر جهاز من بهش پول بدیم بعلاوه ی ارثش

اول که فرار کرد بعدم که برگشت مادر نپذیرفتش رفت خونه مادر بزرگم اونجا دوسال بود بعد دوباره مثل سری ا ...

بعد طلاق از پیرمردە باز کجا موند؟؟

بچەش از کدومشونە و الان بچە کجاست؟؟

بعد طلاق از پیرمردە باز کجا موند؟؟بچەش از کدومشونە و الان بچە کجاست؟؟

دوتا بچه داره از همون شوهر اولیش بعد از پیرمردم شانس آورد مرده پول پیشو به نام خواهرم زده بود همونجا توی خونه خودش موند

اصلا ارث خودشو که میدیم این داره میگه به ازای قهری که مامان توی این چند سال باهاش کرده باید برابر جه ...

چقدرررر پرروە

این دیگە یە قطرە هم از خون شما تو رگاش نموندە

دوتا بچه داره از همون شوهر اولیش بعد از پیرمردم شانس آورد مرده پول پیشو به نام خواهرم زده بود همونجا ...

خدایا 🙄🙄🙄چقدر آدم عجیبیە خواهرت

نمیدونم واقعا ولی بچه ای ک از طرف پدر و مادر ترد شده فک نکنم

منظورم سوزوندن خواهرش بود  

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نمیدونم واقعا ولی بچه ای ک از طرف پدر و مادر ترد شده فک نکنممنظورم سوزوندن خواهرش بود

فکر میکردم قانونا اینطوریە

ولی اینو بگە انقد میسوزە کە دست ب تلافی واینا میزنە،اینا هرکاری ازشون برمیادا

چقدرررر پرروەاین دیگە یە قطرە هم از خون شما تو رگاش نموندە

چقدر من بدبختم.خونه مدرم شمال بود و ما یکسال اونجا زندگی کردیم.اومدیم دیدنی مادرمون موقع برگشت بابام موند تهران کار داشت بابام مارو سپرد به راننده اتوبوس که بریم خونه  ،بعد توی همون اتوبوس با یه پسره رفیق شد صبح زود از اتوبوس پیادم کرد قبل اینکه به مقصد برسیم منو برد خونه پسره کلا یه شب اونجا بودیم بعد فکر کن مادرم ازین خونه زنگ میزد به اون خونه یه شب تا صبح ما گم شده بودیم این خانم توی همون اتاقی که من خواب بودم با پسره نزدیکی کرد ،شما نمیدونین من چه بچگی وحشتناکی داشتم این منو به فنا داده شانس آوردم سالم موندم