2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه هیچوقت همچین اشتباهی نکن من ۱۰ شب به بعد حتی جرئت نمیکنم اسنپ بگیرم شده پیاده برم تا خونه سوار ماشین کسی نمیشم نمیشه اعتماد کرد واقعا ‌. خدا بهت رحم کرد 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

بخدا انگار ی فیلم بود ی داستان لود انق سریع همه چیز اتفاق افتاد چرا من انق گاو بازی دراودم چرا چرا چ ...

والای حالا یه کاری بوده که کردی  خداروشکر چیزیتم که نشد

چرا اینقدر خودخوری می‌کنی😐🙄

دیگه هیچوقت همچین اشتباهی نکن من ۱۰ شب به بعد حتی جرئت نمیکنم اسنپ بگیرم شده پیاده برم تا خونه سوار ...

😭😭😭😭اگ میگشتم چیکار مبکردم خوابم نمیرع ۱۰ رسبدم دس پام میلرزع هنو

بخدا نمیدونستم اونجام بم گف خودم و شوهرم میرسونیمت وقتی رسبدیم ی جا دیگ پیادم کرد گف برو سوار اون ما ...

واااای..میفهمم چ حس بدی داری دیگ بهش فکرنکم فقط واست تجربه بشه.

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

عزیزم دیگه تموم شده به سلامت رسیدی پیش خانوادت واست درس عبرت شد وقتی خانواده میگن میایم دنبالت رد نکنی حرفشونو اونم شب 

صدقه بزار آیت الکرسی بخون دیگه بهش فکر نکن

😭😭😭😭اگ میگشتم چیکار مبکردم خوابم نمیرع ۱۰ رسبدم دس پام میلرزع هنو

شانس باهات یار بود درس و عبرت بگیر دیگه هیچوقت سوار ماشین غریبه نشی حالا میخواد زن باشه یا مرد اونم توی شهر بزرگ

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️