2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بسته قلیون بود؟

چرا باید تو تحویلش میدادی؟

چرا زنه دروغ گفت که از اونجا رد میشم و بعد چرا اون پسراه قبول کرد که تو رو برسونه؟مگه تاکسیه؟ چه دلیلی داره بهت کمک کنن.

الان مسئله اینه که آدرست رو دارن.

زنه هرزه نبوده،اون مرد هم همکارش بوده. با یه پلیس مشورت کن.

اگه مورد مشابه اینجوری دیگه ای هم باشه،یعنی یا قرار بوده یه اتفاقی ییافته،یا قراره بیافته.

بسته رو تو مکان عمومی تحویل گرفتید؟

زنه از ماشینش پیاده شد؟

حالم بدع ۲ ساعتع رسیدم دارم نابود میشم

پریودم هستی فشارت افتاده طبیعیه ی چیز شیرین بخور یا ی لیوان آب قند بعدم سعی کن بخوابی بخیر گذشت

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

حالم بدع ۲ ساعتع رسیدم دارم نابود میشم

دیگ نگران نباش فقط بدون خدا خیلی خیلی بهت لطف داشته از این به بعد بیشتر مراقب خودت باش

و خاک تو سر اون هرزه کنن😬😑

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چرا خریت کردم؟ چرا فک کردم همع مث خودموننن 😭😭

قبلا شهرستان زندگی میکردی؟شهرستانا اکثرا آشنان راحت تر میشه اعتماد کرد احتمالا ی همچین ذهنیتی از قبل داشتی 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

اون بسته قلیون بود؟چرا باید تو تحویلش میدادی؟چرا زنه دروغ گفت که از اونجا رد میشم و بعد چرا اون پسرا ...

ی ساک بود نمیدونم چ سگایی بودن 😭😭😭تو را امام حسین اینا رانگو من میترسم 😭😭😭ت روخدا نگو 

پسرع دوست پسر زن متاهل بود زنع از ترس بچ هاش همش جلو من میگف آقا اسنپی یدونع ساک بود نمیدونم توش چ کوفتی بود😭😭😭