2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 110 پست
ببین اینا همه تجربیات من تو مجردیام یه بار سوار ماشین شدم بارونی هم بود شدید ساعت نزدیکای هشت بود ول ...

😱😱😱😱😱😱

وای خدا چقدر کارای وحشتناکی میکنید😑

مراقب باشید دخترا همین امروز یه تاپیک تجاوز خوندم دختره ی طفلی 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بد😭😭😭بخدا فقط ت میفخمی حال منو ت میدونی چی ب سرم گذشت 💔💔

خیلی بده می‌دونم منم اونشب تارسیدم خونه بابام دادبیداد که چرا گوشیت جواب نمیدی تا این ساعت کجا بودی منم تودلم اشوب بود ازیه طرف خوشحال بودم که بخیر گذشته از یه طرف حالم بد بود بخاطر این اتفاق که چه خریتی کردم سوار ماشین شخصی شدم تو اون بارون و جاده های خلوت عیب ندارد اروم باش خدا و شکر بخیر گذشت تجربه میشه برات دیگه راحت اعتماد نکنی

😱😱😱😱😱😱وای خدا چقدر کارای وحشتناکی میکنید😑مراقب باشید دخترا همین امروز یه تاپیک تجاوز خوندم دخ ...

من خداروشکر سالم موندم این اتفاق مال ده سال پیشه ولی خب دخترا خیلی ساده ن مخصوصا اینایی که دوست پسر ندارن اکثرا ساده ترن

من خداروشکر سالم موندم این اتفاق مال ده سال پیشه ولی خب دخترا خیلی ساده ن مخصوصا اینایی که دوست پسر ...

دقیقا مث خودم ساده ام مث چیییی😭😭😭

اما همه بهم میگن روباهی خانوادم مخصوصا

ولی خب من بشدت زود باور و سادم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

الان یکاری کن ، شماره خانومه رو بنداز بلک لیست

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش