2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 36009 بازدید | 294 پست
این دیه مشکله ایرانه پس ربطی به زبان عربی ندارهه

مساله زبان عربی و فارسی نیست مجرد هم کلمه عربیه اما بار معنایی منفی نداره 

مشکل ایران نیست فرهنگ برتر ایرانیه که سعی می کنه بار معنایی بد رو از زبان و فرهنگش دور کنه 

الان همه با شما مخالف هستن نمیفهمم اصرارتون برای چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که عرب نیستم ،ثانیا نشنیدیم تا حالا به یه مرد لقب اینجوری بدن،ثالثا مطلق یعنی آزاد و رها

نشنیدن دلیل بر نبودن اش نیست 

در اجتماعات عرب مرد طلاق گرفته رو مطلق می نامند 

زن طلاق گرفته رو مطلقه 

هیچ فرقی هم بین زن و مرد نمیذارن این مشکل از اجتماع ایرانه ک برای مرد طلاق گرفته کلمه درست به کار نمی بره 

مطلق (مذکر)

مطلق + ة (نشانه مونث ) = مطلقة(مونث)

شما نشنیدی دلیلیی بر نبودن چنین چیزی نیست گر عرب نیستی پس مجرد هم نگو چون اون هم یه لفظ عربیه و مطل ...

عزیزم توی کشور ما وقتی به یک زن میگن مطلقه مرد نگاه بد بهش داره،بخاطر همین زن دوست ندارم این الفاظ رو بهش نسبت بدن،شما هم کوتاه بیا و سعی کن همیشه پشت همجنس خودت رو بگیری،،،نگاه مرد به کلمه مطلقه کثیفه.

اووووووووووو چه خبرتونههههههههه؟؟؟؟؟چه خبرتونهههههههههع؟؟؟ مطلقه که حرف بدی نیست،خب فرق هست بین کسی ...

شاید به این دلیل که معنیش میشه طلاق داده شده

ینی طلاقش دادن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چون از‌نظر قیافه بهم نمیایم

چه حرفا قیافه خوب اخلاق گوه یا جیب خالی به چه دردمیخوره

تجربه داری مثلا؟   قیافه مهمه که بخاطرش کسی وردکرد

فکرمیکردم دختربچهای ناپخته دنبال ظاهرنا

عجب!

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
عزیزم توی کشور ما وقتی به یک زن میگن مطلقه مرد نگاه بد بهش داره،بخاطر همین زن دوست ندارم این الفاظ ر ...

تقصیر مرد ها نیست 

تقصیر خود زن هاست ک به گونه ای رفتار کردن ک مرد ها نسبت به این کلمه حس بدی داشته باشن و اجتماع نگاه بد بهشون کنه 

زن ها با رفتار و کردارشون تعیین میکنن مرد ها چه خط فکری رو پیرامون شون داشته باشن

نشنیدن دلیل بر نبودن اش نیست در اجتماعات عرب مرد طلاق گرفته رو مطلق می نامند زن طلاق گرفته رو مطلقه ...

خب اینجا اجتماعات عرب نیست و تو ایران به زن میگن مطلقه باید به مرد هم بگن کلمه ای در این باب ،عجبا نمیتونم فهمیدنش چقدر سخته که !!!ثانیا هر چیزی عربا میگن مگه ما باید استفاده کنیم آدم باید با فرهنگ نادرستی که از بقیه کشورها وارد میشه مقابله کنه 

شاید به این دلیل که معنیش میشه طلاق داده شدهینی طلاقش دادن

اره خب ولی چون مرد کلا نگاه بدی به همچین کلمه ای داره،ما زنا از این کلمه بدمون میاد،وگرنه من دیدم زنی که جدا شده از شوهرش،از لحاظ زیبایی و اندام رو دست نداشته اما بشدت باحیا و بانجابت بوده...

نشنیدن دلیل بر نبودن اش نیست در اجتماعات عرب مرد طلاق گرفته رو مطلق می نامند زن طلاق گرفته رو مطلقه ...

انقد عربی عربی نکن در مورد فرهنگ ایران حرف بزن  .  ایران با این همه قدمتشو ول کردید چسبیدید ب فرنگ عربای ملخ خور اونا از زن چی میفهمن. اگه ارزش زنو میدونستن گرفتن چند زن برای مردو حق طبیعی نمیدونستن این فرهنگشونو وارد ایرانم کردن . 

خب اینجا اجتماعات عرب نیست و تو ایران به زن میگن مطلقه باید به مرد هم بگن کلمه ای در این باب ،عجبا ن ...

من نگفتم این کلمه رو به کار ببریم یا نه فقط توضیح دادم برای مرد هم به کار میبرن و در ایران استفاده نمیشه

شما معادل کلمه مطلق/مطلقه در فرهنگ ایران رو بفرمایید زین پس برای زن و مرد جدا شده از این کلمه استفاده کنیم