2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 294 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣 انقدر با حیوونا گشتی بلد نیستی حرف بزنی ، زود برو تو طویلتفعلا ما ما کن که گاوا زبونت رو میفهمن ...

نفهمیدنت خب طبیعیه به خاطر حیوون بودنته زیاد سخت نگیر اره انقدر با حیوونایی مثل تو گشتم که زبون انسانی سختم شده   برات ماما هم کنم که اندازه ی گاو درک شعور نداری بفهمیش پس باید روش دیه امتحان کنم بات 

زنی که طلاق گرفته یه زن آزاد مثل یه مرد طلاق گرفته چرا به مرد این برچسب و نمیزنن!یکم تفکرتو عمیق تر ...

به مرد هم همین حرف رو میزنن میگن مطلق در زبان عربی یکم تحقیق کن یا میگن طالق یعنی طلاق دهنده

به مرد هم همین حرف رو میزنن میگن مطلق در زبان عربی یکم تحقیق کن یا میگن طالق یعنی طلاق دهنده

تو فارسی نمیگن میگن مرد مجرد 

چون اگه بچه هم داشته باشه تاجایی که امتیاز محسوب بشه نگه میداره اگه بخواد زن بگیره دیگه به بچش کار نداره 

چرا چون مردا همیشه پشت هم هستند حتی تو ناحق ترین کاراشون 

فرهنگ سازی می کنن برای محق تر بودن و پیش بردن منافعشون اما ما زنا پشت هم که نیستیم هیچ ....

دوستان وقتی میگه مجرده وبچه داره یعنی قبلا ازدواج کرده این سوالا چیه میپرسین ؟؟؟ خب حضرت مریم نبوده که یا بچه همسایه رو نیاورده بزرگ کنه که داره میگه بچه خودش وقطعا اون بچه بابا داشته که الان بابای بچه یا جدا شده یا فوت شده 

معلم دخترت مرده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اولا که عرب نیستم ،ثانیا نشنیدیم تا حالا به یه مرد لقب اینجوری بدن،ثالثا مطلق یعنی آزاد و رها

شما نشنیدی دلیلیی بر نبودن چنین چیزی نیست  گر عرب نیستی پس مجرد هم نگو چون اون هم یه لفظ عربیه و مطلقه یعنی طلاق داده شده