2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7541 بازدید | 294 پست
عزیزم توی کشور ما وقتی به یک زن میگن مطلقه مرد نگاه بد بهش داره،بخاطر همین زن دوست ندارم این الفاظ ر ...

افرین همینو بگو اصلا یکی از معنی هایی که از ریشه طلاق برمیاد حلال بودنه یعنی یه مرد زن رو طلاق میده و بر مردهای دیگه حلال میشه واقعا کلمه چندش آوریه

تقصیر مرد ها نیست تقصیر خود زن هاست ک به گونه ای رفتار کردن ک مرد ها نسبت به این کلمه حس بدی داشته ب ...

چقدر زن ستیز خدای من باورم نمیشه ...اتفاقا تو ایران زن ها پاکدامن ترن و این مرد ها هستن که با درصد زیادی ناقلان بیماری های جنسی بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجرد مجرده مطلقه مطلقه تمام

من مجردم یه پسر معرفی کردند بعد که اومد معلوم شد مطلقه هست ولی من فقط مجرد می‌خوام الکی وقت ما رو گرفتند 

خب لااقل بگن مجرد زن طلاق داده هست 

کاربری دست دو نفره
تقصیر مرد ها نیست تقصیر خود زن هاست ک به گونه ای رفتار کردن ک مرد ها نسبت به این کلمه حس بدی داشته ب ...

خیلی وقتا حرفایی که پشت یه زن درمیاد رو یا زنهایی در میارن که می ترسن زنی که جدا شده شوهراشون رو بقاپه یا مردایی که دست اندازی کردند به اون زن اما دست رد به سینشون زده

چقدر زن ستیز خدای من باورم نمیشه ...اتفاقا تو ایران زن ها پاکدامن ترن و این مرد ها هستن که با درصد ز ...

چقدر تو این تاپیک حرص خوردم واسه اولین بار... مگه میشه اینقدر ادما حسود باشن و بد ذات 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
چقدر زن ستیز خدای من باورم نمیشه ...اتفاقا تو ایران زن ها پاکدامن ترن و این مرد ها هستن که با درصد ز ...

متوجه صحبتم نمیشی واقعا؟ 

چرا مرد ها به زن های مطلقه برچسب هرزه بودن میزنن؟ چون زن ها به راحتی درخواست مرد های هرزه رو قبول میکنن و در این عمل شریک میشن

زمانی ک زن ها برای خودشون ارزش و احترام قائل باشن و به مرد های هرز میدان ندن مرد ها هم به خاطر اقتداری ک زن های مطلقه دارن بهشون احترام میذارن 

اره خب ولی چون مرد کلا نگاه بدی به همچین کلمه ای داره،ما زنا از این کلمه بدمون میاد،وگرنه من دیدم زن ...

من خوهرم جدا شده یه سری از دهنم در رفت بهش گفتم مطلقه شدی تو هم  ابجی،انقد ناراحت شد.مطلقه ینی کسی که طلاقش دادن،نخواستنش،طردش کردن و....

معنیه خوبی نداره

حداقل بگن طلاق گرفتی خیلی معنیش به جا تره

ینی خودت خواستی جدا شدی کسی ترکت نکرده

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

اتفاقا مردها به این کلمه حس خوبی دارن نمی دونی چه جور گل از گلشون می شکفه 

نمی دونی من چند بار شغلم رو از دست دادم فقط بخاطر این که نخواستم به خواسته نامشروع کسی تن بدم

متوجه صحبتم نمیشی واقعا؟ چرا مرد ها به زن های مطلقه برچسب هرزه بودن میزنن؟ چون زن ها به راحتی درخواس ...

و تو چه راحت به زنای طلاق گرفته برچسب میزنی و چه گناه بزرگی پشت این حرفاته

اتفاقا من هرچی زن طلاق گرفته دیدم اطرافم خیلی نجیب بودن 

اتفاقا مردها به این کلمه حس خوبی دارن نمی دونی چه جور گل از گلشون می شکفه نمی دونی من چند بار شغلم ر ...

شما مقتدری و محترم عزیزم 🌹🫂بهت افتخار میکنم پاکدامن موندی و عزتت رو حفظ کردی ، خوشبخت بشی گلم✨❤️

و تو چه راحت به زنای طلاق گرفته برچسب میزنی و چه گناه بزرگی پشت این حرفاتهاتفاقا من هرچی زن طلاق گرف ...

چی میگی برای خودت ؟ 

مگه من گفتم زن های مطلقه همه شون اینطوری ان ؟

گفتم اون دسته از زن های مطلقه ک با مرد های هرز رابطه دارن ! 

نگفتم همه مطلقه ها ! 

متوجه صحبتم نمیشی واقعا؟ چرا مرد ها به زن های مطلقه برچسب هرزه بودن میزنن؟ چون زن ها به راحتی درخواس ...

تو چقدر شر و ور داری میگی برا خودت .نصفه شبی دهن منو باز کردی آخه احمق این چه حرفیه میزنی نسنجیده و فکر نکرده به زنای مطلقه انگ خراب بودن میزنی.خجالت بکش همه مثل هم نیستن